Nokia E-6 .

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Arkadaşımla beraber nokia e-6 almay planlıyoruzda , dün world carta %25 indirim vardı vatan computerda alıcağımız e-6 modelinde internet üzerinden , 707 tl ye düşmüştü , fakat maalesef world cartımız olmadığı için kampanyadan faydanalanamadık , rastgele bi vatan computer mağazısını aradım , mağazalardan yüzyüze alışverişte kvd bizden kampanyası olduğunu 800 tl den satıldığını söyledi e6 modelinin . Şimdi durum şu ki orda çalışan personellerin %25 e kadar sanırım indirim yapma hakları bulunuyor , forumda vatan computer üzerinde arkadaşı olan varsa eğer bizi arkadaşına yönlendirirse çok güzel olur hakikaten , istanbulda oturuyorum bu arada .

Gaziosmanpaşa , avcılar , bostancı , elmadağ , topkapı şubelerinde bulunuyor alıcağımız model , eğer buralarda çalışan bi arkadaşı olan varsa pm yoluyla irtibata geçerse sevinirim .

alonespy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
birilerinin tanıdığı var mı bilmem ama mağazaya gidip çalışanlardan rica etmeyi bir deneyin belki biri çıkar...

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Pek yanaşmıyorlar genel olarak , forumdan birinin tanıdığı çıksa güzel olurdu aslında

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Bence boşuna bekliyorsun, hiçbir personel kendi veya ailesinden başka birine kendi adına almaz ve hakkını tüketmez.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bana geçenlerde biri yardımcı olmuştu , fakat aynı kişiyi bulabileceğimden şüpheliyim o kadar uzun yoluda boşuna gitmek istemiyorum açıkçası