Nokia 5800 XM'e V50 Güncellemesi!

CrIrMC

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bende sürekli kablo cıktı vs. diyor tamam tıklayın diyor anlamadım gitti.

eairmak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Menüde knetik var ama mp3 çalardaki bi eksiklik dikkatimi çekti bul seçeneği kaybolmuş galiba :D istediğim şarkıları bulamıyorum :D:D:D

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
banada gelmiş güncelleme telefondan direk yüklesek bi sorun çıkarmı abiler.?

scientific

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Az önce wi-fi ile güncellemeyi yaptım hiç bir sorun çıkmadı gayet iyi gözüküyor dokunmatik daha hassas gibi sanki.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Nokia software'den yükleme yapınca tlf kapanıyor bir dk sonra tekrar acılıyor ama programdada baglantı giti diyor tekrar kaployu takın yazıyor böle sorunla karşılaşan varmı?

Yazılımı yüklerken uyarı veriyor zaten bağlantı kesilebilir felan diye, tekrar çıkarıp takmaya gerek yok yani..

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
Yazılımı yüklerken uyarı veriyor zaten bağlantı kesilebilir felan diye, tekrar çıkarıp takmaya gerek yok yani..
arkadas zaten onu dememıs..
bazen oyle hata verebılıyor ve guncelleme yapmıyor orada verdıgı uyarı da telefonu usb den cıkarın ve acıp kapattıktan sonra tekrar deneyın yazıyor...

bır kac kez denemelısın.. aynı olay bende de olmustu sonrasında sorun kalmadı

SmiLey

Profesör
Reaksiyon puanı
55
Ben JAF programını kullanarak yükledim. İlk izlenimlerim oldukça iyi.

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
hersey guzelde su quık offıceyı cozemedım ya

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
arkadas zaten onu dememıs..
bazen oyle hata verebılıyor ve guncelleme yapmıyor orada verdıgı uyarı da telefonu usb den cıkarın ve acıp kapattıktan sonra tekrar deneyın yazıyor...

bır kac kez denemelısın.. aynı olay bende de olmustu sonrasında sorun kalmadı

Yanlış anlamışım o zaman, ben öyle bir sorunla karşılaşmadığım için programdaki uyarıyı sanmışım. Orda da çünkü bağlantı kesildi felan yazıyo da.

kortoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
aynı sorunu bende yaşadım olmadı denedim yine olmadı bende vazgeçtim sonra wifi ile yüklerim dedim....Bi çözümü olan varmı peki sürekli çıkarıp takmadan başka...:)

seumina

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hersey guzelde su quık offıceyı cozemedım ya

Ben quickoffice 13.5tl ye almıştım.Sağlam kampanya yapmışlardı.Şuanda 29 lira dan satılıyor. Arasıra sitesinden takip et fiyatta sağlam indirim yaptıklarında kaçırma.

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
Ben quickoffice 13.5tl ye almıştım.Sağlam kampanya yapmışlardı.Şuanda 29 lira dan satılıyor. Arasıra sitesinden takip et fiyatta sağlam indirim yaptıklarında kaçırma.
bır ara nokıa kullanıcılarına bedava verılıyor denmıstı sankı

A|dem

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Ben de güncelledim. Daha önce v40 yüklemek için başka kod yüklemiştim. O kodla telefon üzerinden güncellendim.

SERKANCANDAN

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bende telefondan wifi ile güncelledim. kapandı güncelledi açıldı sonra sistem hatası dedi sonra güncelleme başarılı dedi. Şuan sorun yok ama güncellemeden sonra kendi kendine wifi ile nete bağlandı bi kere nedense..

Office bende de yok...

kesiciturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslart bende günceeledim kinetic scroling güzel olmus bıraz adaha menülere de gommusler kinetici neyse müzik calar simgeleri buyumus onceden geri geri diyince cıkıyoduk sımdı seceneklerden cıkıs dedikten sonra cıkıyo muzık calardan yalnız office programı gelmemiş banada bilen varsa paylaşşsın sevininrim ovi senkronize gelmıs bide radyodakı kilitlenme cözüldümü bilmiyom ama dneıyıp gorcexz bakalım

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Güncelleniyor bakalım nasılmış.

CrIrMC

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Radyodaki kitlenme V50 yükledikden sonra gitti bende.

SmiLey

Profesör
Reaksiyon puanı
55
Beyler ben JAF programı ile yaptım ve her şey eksiksiz. Dilerseniz size bir resimli anlatım oluşturabilirim.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Office gelecek diye birşey denmiş miydi??

burhan03

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şu anda yüklüyorum bakalım neler değişecek. Ayrıntılı incelemeyi koyarım buraya lakin bana telefonun ekranını çekmem için bir program söyler misiniz? :)
ScreenSnap isimli bir program var, onu deneyebilirsin. Ben de güncelleme yapıcaktım bugün ama sizin JAF dediğiniz olayı merak ettim doğrusu :) Bunla ilgili bir açıklama hazırlayacaksanız, güncellemeyip bekleyeceğim. Ne farkı olduğunu söylerek ilk merak ettiğim soruyu cevaplayabilirsiniz mesela :)

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Telefonda nedense facedeki videolar felan izlenmiyor??

gorkem2134

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
meraba bende dün versiyon 50 ye yükselttim teli nokia bayisinden quickoffice bende var müzik çalar n97 gibi olmuş

---------- saat 17:47 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:43 eklenmişti ----------

telefonda facedeki videoları veya başka yerlerdeki videoları izlemek için skyfire diye bir program var onu tavsiye ederim

MuStAfAA

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar merhaba, 5800'ma V50 Güncellemisini telfondan yükledim telefonum hızlandı ve bir çok yeni özellik geldi.

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
banada office gelmedi ve telefonla facebook a girdiğimde telefon n97 olarak görülüyor neden aceba?

burhan03

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben de şimdi aynı şeyi yazmaya girmiştim. Ben de telefon üzeinden 11 mb lık update dosyasını indirerek versiyon yükseltmesi yaptım. Telefon kendini yeniden başlattıktan sonra ilk önce yükseltme başarılı dedi, tamam ı tıkladım. Daha sonra arkada dönen yüklüyor işleminde sistem hatası dedi ama hiç bir hata gözükmüyor. QuickOffice bende de yok. Diğer yeni özelliklerde sorun yok gibi.

---------- saat 19:19 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:18 eklenmişti ----------

banada office gelmedi ve telefonla facebook a girdiğimde telefon n97 olarak görülüyor neden aceba?
Facebook için hangi aracı programı kullanıyorsunuz?

madcuret

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bende telefondan bağlanıp güncelledim bende de office yok :( ama diğer özellikler aynı bence bayağı bi güzel olmuş