Nokia software'den yükleme yapınca tlf kapanıyor bir dk sonra tekrar acılıyor ama programdada baglantı giti diyor tekrar kaployu takın yazıyor böle sorunla karşılaşan varmı?
arkadas zaten onu dememıs..Yazılımı yüklerken uyarı veriyor zaten bağlantı kesilebilir felan diye, tekrar çıkarıp takmaya gerek yok yani..
arkadas zaten onu dememıs..
bazen oyle hata verebılıyor ve guncelleme yapmıyor orada verdıgı uyarı da telefonu usb den cıkarın ve acıp kapattıktan sonra tekrar deneyın yazıyor...
bır kac kez denemelısın.. aynı olay bende de olmustu sonrasında sorun kalmadı
hersey guzelde su quık offıceyı cozemedım ya
bır ara nokıa kullanıcılarına bedava verılıyor denmıstı sankıBen quickoffice 13.5tl ye almıştım.Sağlam kampanya yapmışlardı.Şuanda 29 lira dan satılıyor. Arasıra sitesinden takip et fiyatta sağlam indirim yaptıklarında kaçırma.
Beyler ben JAF programı ile yaptım ve her şey eksiksiz. Dilerseniz size bir resimli anlatım oluşturabilirim.
ScreenSnap isimli bir program var, onu deneyebilirsin. Ben de güncelleme yapıcaktım bugün ama sizin JAF dediğiniz olayı merak ettim doğrusuŞu anda yüklüyorum bakalım neler değişecek. Ayrıntılı incelemeyi koyarım buraya lakin bana telefonun ekranını çekmem için bir program söyler misiniz?![]()
Facebook için hangi aracı programı kullanıyorsunuz?banada office gelmedi ve telefonla facebook a girdiğimde telefon n97 olarak görülüyor neden aceba?