Nokia 5800 browser tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Twin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar telefonum da opera mobile browser kullanıyorum. Fakat bazı problemlerim var. Mesela her hangi bir forum sitesine girip yorum yapmak isteğim kişinin mesajını alıntı yapıyorum ya da genel bir mesaj yazıcam diyelim, mesajımı yazıyorum cevapla diyorum üstteki arama çubuğu doluyor tekrar aynı mesaj yazma yerine geliyor. Yani bir bakıma f5'e basıp sayfa yenilemek gibi oluyor. Mesajım duruyor silinmiyor ama yorum da yapamıyorum.

Diğer bir sorunum forumlara sifremi hatırla diye işaretliyorum önceden her girdiğim de şifre istemezdi şimdi her seferinde giriş yapmam gerekiyor.

Kullana bileceğim opera gibi giriş sayfasına kısa yollar oluştura bileceğim zoom yaptığım zaman yazıları ekrana sığdırıcak, her hangi bir link ya da yazıyı kopyalama özelliği içinde bulunan başka bir web browser var mı acaba?

Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
skyfire var ucwep miydi neydi o var js le alakali ayarlardan mobil degilde wep seç operada (bazi sürümlerinde var js) pek bilmiyorum kaç sene oldu telefon kulanmayali birde geçmişi silmenle alakali sorunlar dan şifre girmen gerekiyor

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ovi mağaza'ya bağlanamiyorum. Üzgünüz nokia mağaza şuanda cihazınızda kullanılamıyor diye bir uyarı çıkıyor. Web browser olarak skyfire indiricektim, fakat mağaza'ya giremiyorum. Nerden indire bilirim skyfire'ı ??