Twin
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Arkadaşlar telefonum da opera mobile browser kullanıyorum. Fakat bazı problemlerim var. Mesela her hangi bir forum sitesine girip yorum yapmak isteğim kişinin mesajını alıntı yapıyorum ya da genel bir mesaj yazıcam diyelim, mesajımı yazıyorum cevapla diyorum üstteki arama çubuğu doluyor tekrar aynı mesaj yazma yerine geliyor. Yani bir bakıma f5'e basıp sayfa yenilemek gibi oluyor. Mesajım duruyor silinmiyor ama yorum da yapamıyorum.
Diğer bir sorunum forumlara sifremi hatırla diye işaretliyorum önceden her girdiğim de şifre istemezdi şimdi her seferinde giriş yapmam gerekiyor.
Kullana bileceğim opera gibi giriş sayfasına kısa yollar oluştura bileceğim zoom yaptığım zaman yazıları ekrana sığdırıcak, her hangi bir link ya da yazıyı kopyalama özelliği içinde bulunan başka bir web browser var mı acaba?
Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Diğer bir sorunum forumlara sifremi hatırla diye işaretliyorum önceden her girdiğim de şifre istemezdi şimdi her seferinde giriş yapmam gerekiyor.
Kullana bileceğim opera gibi giriş sayfasına kısa yollar oluştura bileceğim zoom yaptığım zaman yazıları ekrana sığdırıcak, her hangi bir link ya da yazıyı kopyalama özelliği içinde bulunan başka bir web browser var mı acaba?
Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim