Nokia 5530 Güncellendi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alabula
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Nokia'nın dokunmatik ekranlı akıllı telefonlarından 5530 yeni firmware sürümüyle daha fazla performans vaat ediyor.

Symbian S60 5. Sürüm işletim sistemini kullanan en yeni Nokia modellerinden biri olan 5530, özellikle makul fiyatıyla akıllı telefon kavramını yaygınlaştırma çabasında. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de fazlasıyla ilgi gören cihaz, kullanıcılardan gelen talepler doğrultusunda güncellendi.
nokia_5530_güncelleme_v11_haber_11254992394.png
Bu firmware sürümüyle ilk etapta göze çarpan hataların giderildiği gözleniyor. Özellikle birçok kullanıcının fazlasıyla rahatsız olduğu ana ekran widgetlarında yaşanan sorunlar tümüyle giderilmiş görünüyor. Bunun yanı sıra ciddi manada hızlanan cihaz önemli bir oranda performans artışı sağlıyor.
nokia_5530_güncelleme_v11_haber_21254992410.png
Nokia Software Updater yahut FOTA yoluyla sağlanabilen güncelleme, kullanıcı verilerini korumayı amaçlayan UDP fonksiyonunu da taşıyor. Bu sayede güncelleme esnasında tüm kişisel bilgileriniz korunmuş oluyor.
:: Nokia 5530 hakkındaki fikirlerinizi SDN forumlarında paylaşın.
Yazan: Ahmet Gözütok
SDN - http://shiftdelete.net

erkofb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
cok berbat bir telefon oyuncaktan farki yok nokia,nin en kötü telefonu diyebilirim

luridline

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu haft aiçinde almayı düşünüyorum ilk nokia telim olacak ama çok şey bekliyorum. incele imkanım oldu berbat olduğunu düşünmüyorum