Nod32 otomatik güncelleme sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mesajj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mesajj

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar,

Eset NOD32 Antivirus 3.0.621.0 sürümünü kullanıyorum. Uzun süreden beri problem yaşamadım.

Ancak şu aralar otomatik olarak güncelleme yapmıyor. Mecburen manuel şekilde yapıyorum.

Ayarlar kısmına baktım, herhangi bir değişiklik olmadı. Bu sorunu nasıl çözebilirim.

Saygılarımla.

ozy33

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İnternette yazan çözümlerden yararlanamadıysan... Nod32 programında bi link var ... yardım isteyebiliyorsun .... tabi orjinal serialse ... orjinal değilsede olur belki dene istersen kesin cevap alıyorsun .... bende yaşadım sorunu ...
NOD32 programını aç. Yardım ve Destek bölümüne gel ...orda Müşteri destek isteği... yazıyor... oraya tıkla forumu doldur gönder 1 günde yanıt alırsın ... sorun varsada düzeltirler...

mesajj

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İnternette yazan çözümlerden yararlanamadıysan... Nod32 programında bi link var ... yardım isteyebiliyorsun .... tabi orjinal serialse ... orjinal değilsede olur belki dene istersen kesin cevap alıyorsun .... bende yaşadım sorunu ...
NOD32 programını aç. Yardım ve Destek bölümüne gel ...orda Müşteri destek isteği... yazıyor... oraya tıkla forumu doldur gönder 1 günde yanıt alırsın ... sorun varsada düzeltirler...

Belki müşteri hizmetleri cevap vermeye bilir, diye düşündüm. Fakat belirttiğiniz gibi değilmiş, bundan sonra sorun olursa o kısmı denerim.

Eset anasayfasını kontrol ettim. ESET NOD32 Antivirus 4 yayınlanmış. 3.0 'ı kaldırıp bunu kuracağım.

esete.jpg

Sorun olursa tekrar paylaşımda bulunacağım.
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Nod32 4.414. sürümü kur kardeş...:)

kryyltkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Nod32 sistemlerde sorun var zannedersem. Birkaç forumda yakın zamanda düzeleceği yazıyor. Bende de manuel güncelleme yapmadı dün. Otomatiğe çevirdim yaptı. Düzeltilinceye kadar bekleyebilirsin.

mesajj

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Son mesajım hakkında bilgisi olan var mı?