Rehber No Man's Sky Türkçe Yama (Güncel)

aykan_1925

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yamayı güncelledim. Yeni sürüm 3.8.4.
Erdem hocam öncelikle elline emeğine sağlık. Yama bende çalıştı ama oyun tam açılacak iken atıyor. Neti kapattım yine aynısı oldu. Ama yama çalıştı menülerde gezdim. Oyunda mod kurulu kapatın çalışmaz diyor ve oyuna giremiyorum. Bunun bir çözümü var mıdır acaba ?

Ekli dosyalar

• Mods hata.jpeg
    Mods hata.jpeg
    55.9 KB · Görüntüleme: 1

erdeminoff

Asistan
Reaksiyon puanı
558
Erdem hocam öncelikle elline emeğine sağlık. Yama bende çalıştı ama oyun tam açılacak iken atıyor. Neti kapattım yine aynısı oldu. Ama yama çalıştı menülerde gezdim. Oyunda mod kurulu kapatın çalışmaz diyor ve oyuna giremiyorum. Bunun bir çözümü var mıdır acaba ?

Mod'u kaldırdığın zaman da atıyor mu?

Az önce test ettim ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Sorunun başka bir şeyden dolayı kaynaklanıyor olmalı.
Başlangıçtaki mod uyarısı normal. Oyuna herhangi bir mod yüklendiğinde çıkan ve doğabilecek sorunların moddan dolayı kaynaklanabileceğini belirten genel bir uyarı mesajı.

Oyun dosyalarını doğrulamayı ve modu tekrar indirip uygulamayı deneyebilirsin.

Son düzenleme:

aykan_1925

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mod'u kaldırdığın zaman da atıyor mu?

Az önce test ettim ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Sorunun başka bir şeyden dolayı kaynaklanıyor olmalı.
Başlangıçtaki mod uyarısı normal. Oyuna herhangi bir mod yüklendiğinde çıkan ve doğabilecek sorunların moddan dolayı kaynaklanabileceğini belirten genel bir uyarı mesajı.

Oyun dosyalarını doğrulamayı ve modu tekrar indirip uygulamayı deneyebilirsin.
Evet hocam sildim Mods dosyasını yine aynı şekilde açılmadı. Oyunu sildim baktım 21 Gb tekrar indirdim yine girmiyor. Oyunun üzerinde 45 Gb yazıyor ama mağazadan indirirken 21 Gb iniyor. Neyse ne yaptım ettim olmuyor anlamadım kafam basmadı. Saolasın ilgin için hata yama ile ilgili değilmiş onu teyit etmiş oldum sayende en azından.