Soru No Man's Sky alınır mı?

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,869
Merhaba. Şuan Steam'da 105 TL olan No Man's Sky sizce almaya değer mi? Oyun hakkında hiç bir bilgim yok, sadece bir iki videosunu izledim. Alsam da kolayca öğrenir miyim? Oyun zor mu? Gelecek cevaplar için teşekkür ederim şimdiden.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Alınmaz gibi düşünüyom. Şöyle düşün Pasta yiyorsun ama kartondan.

Evren, gezegenler felan iyide ama asıl oyunun havasını bozan karakterler ve gezegendeki abuk subuk canlılar. Resmen komedi ha

Düşündüğüme göre halen doğru düzgün ortalama tutturabilen galaksi oyunu gelmedi.

No man sky oynadım Sanırım çocuklar için
Elite Dangerous oynadım yarım kalmış simulasyon gibi
Star Citizen videolarına baktım simulasyonun dibi gibi ama çoğu online oyuncular senin oyun keyfini balatalaya bilir. Mesela uzay gemisini istasyona park et. Gemiden düş kapını açık unutursan 2 dakka geçmeden hırsızlar ortada gemi bırakmazlar. Fena derecede aşırıya kaçmış bir oyun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hee bide Bethesda firmasını bekliycez.
Starfield isminde oyun gümbür gümbür geliyo.

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,869
Alınmaz gibi düşünüyom. Şöyle düşün Pasta yiyorsun ama kartondan.

Evren, gezegenler felan iyide ama asıl oyunun havasını bozan karakterler ve gezegendeki abuk subuk canlılar. Resmen komedi ha

Düşündüğüme göre halen doğru düzgün ortalama tutturabilen galaksi oyunu gelmedi.

No man sky oynadım Sanırım çocuklar için
Elite Dangerous oynadım yarım kalmış simulasyon gibi
Star Citizen videolarına baktım simulasyonun dibi gibi ama çoğu online oyuncular senin oyun keyfini balatalaya bilir. Mesela uzay gemisini istasyona park et. Gemiden düş kapını açık unutursan 2 dakka geçmeden hırsızlar ortada gemi bırakmazlar. Fena derecede aşırıya kaçmış bir oyun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hee bide Bethesda firmasını bekliycez.
Starfield isminde oyun gümbür gümbür geliyo.

Teşekkürler :D.

MG4446

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,257
Eskiden 75 e düşüyordu şimdi 105 e düşüyor. Biraz pahalı. Ben olsam almazdım 1 saat oynayıp iade etmiştim zamanında