NikeSteeL: Arkadaşlar Önemli Bir Projemiz Var Desteklerinizi Bekliyorum

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Sevgili Forum Arkadaşlarım Dostlarım

Elektrik Mühendisi Hocamızın Bir Projesi Var Üzerine Çok Konuştuk Çok Tartıştık
Geliştirmeye Neler Yapabileceğimizi İstişare Ettik!

Sonunda Acele de Olsa Web Sitemizde Projemizi Paylaşıyoruz

Ben Kısaca Özetlemek İstiyorum !

Konumuz Tamamen Yenilenebilir Enerji Üzerine Özellik le Rüzgar Jeneratörleri ve Güneş Pillerinin Etkin Kullanımızı Üzerinedir . Ülkemizim Büyük Kısmı Yıllık Önemli Miktarda Güneş Alıyor Bedava Enerji Olan Bu Potansiyeli Neden Kullanmayalım Pilot Bölge Antalya Zaten Bu Şehirde Yaşadığımı Bilirsiniz .

Yılın Sadece 34 Günü Kapalı Yağmurlu veya Hiç Güneş Almadığını Biliyormuydunuz . Yılın 121 Günü Parçalı Bulutlu Geri Kalanın ise Güneş Aldığını Özellikle Mayıs dan Ekim Ayına Kadar Yoğun Şekilde Güneşe Maruz Kalındığını!

Projemiz İse Bunları neden Kullanmayalım Üzerine Ortaklarımızın İsimleri Kontak Kurduğumuz Ülkeler Var . Yapabileceklerimiz Kısmende Olsa Açıkladık Siteyi Genişletip Yapmak İstediklerimizi Ve Yaptıklarımızı Paylaşıyoruz

Sitenin Hitide Çok Önemli İlgi ne Kadar Olursa O Kadar Heveslenir Ekibimiz

'Bulgaristan'dan Elektrik Satın Almak Benim Çok Zoruma Gidiyor ' Umarım Sizinde Gidiyordur
Hatta Bu Aradaki Elektrik Transferinde Kaybın Yıllık 8 Milyon Dolar Olduğunu ve Bu Kaybın Ülkemize Fatura Edildiğinide Unutmayın! (Bu Sadece 1 Örnek)

Sizden Ricam Küçükte Olsa Vaktiniz Olursa Başka Üyesi Olduğunuz Sitelerde Bu Web Sitesi Adresini Yayınlarsanız Çok Memnun Olurum !

Siz Değerli Dostlarımın Desteklerini Bekliyorum

Sormak İstediğiniz Kontak Kurmak İstediğiniz Olursa Beklerim

Sevgiyle Ve Saygıyla Kalın

Not:
Güneş Enerjisi Üzerine Kurslar ve Modüller Hazırlıyoruz MEB ' onaya Gönderdik Seve Seve Destekleriz Dediler . Sadece Güneş Enerjisi Değil Rüzgar Türbünü ve Isı Pompalarını Kullanıma Açmak İstiyoruz

Isı Pompasını en iyi Norveç Kullanıyor . Magmaya Doğru Borular Çakılıyor Ve İçinde Su Dolaştırılıyor . Magma Sıcak Olduğu İçin Kaynayan Su Yeryüzüne Dolayısıyla Evlere Taşınabiliniyor!

Vedat Parlakova Ders Programı Hazırlıyor . Bu Teknolojiye Herkesin İlgisini Çekmek Açısından Derslikler Ve Eğitim Programları Hazırlancaktır

Çıraklık Eğitim ve Meslek Eğitim Bölümlerinde Dalları Açılacak!

...::: A Step to Green World "Developing a Curriculum on Renewable Energy Resources" :::...

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
desteklerim murat
elimden gelirse yardımcıda olmaya çalışırım :)

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Tebrikler :) Üye olduğum sitelerde yaymaya çalışırım. Facebook ve Twitter üzerinden de çalışma yürütüyor musunuz ?

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
bu proje yıllar önce hayata geçirilmesi gerekirdi aslında yazık ki devletin başındakiler şaçma sapan yerlere yatırım yapmakdan bunun gibi önemli projelere yatırım yapamadık şimdi yeni yeni oluyor umarım tüm türkiyeye yayılır sadece güneş değil rüzgar tirübünleride konur tüm türkiyeye dışardan aldığımız elektriğe yazık umarım aklı selim insanlarımız bir an önce yatırımları doğru projelere yapar

redoano

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Gördüğüm kadarıyla sitenin ingilizcesi henüz yoktur. İsterseniz tercüme bürolarına yaptıracağınız fiyatın yarı fiyatına çevirisini yaptırabilirim.

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
tabıı kı elımızden ne gelırse.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
desteğe hazırı(m)z
nasıl destek olabiliriz ?
bu site adresini yaymak yeticek mi ?

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Hepinizden Allah Razı Olsun . Proje ye Belediyeden Onay Alıcaz Yapmak İstediklerimiz Bu Kadarla Sınırlı Değil Ama Kaynağımız yok O Yüzden Çok Yavaş İlerliyoruz Ama Yılmak Yok . Dünyayı En Çok Kirleten Ülke Amerika Onlar Ilımlı Yaklaşmadılar Cevap Verme Tenezzülünde Bile Bulunmadılar , Gerçi Çokta Önemli Değil Bir Çok Ülke ile Kontak Kurduk Onlarda Bu Uygulamaları Destekliyorlar

Facebook Üzerinden Sayfa Açmak İstiyoruz Web Sitesini Genişletmek İstiyoruz

Elinizden ne Geliyorsa Ufak Büyük Farketmez Facebook Twitter Bloglarda Paylaşırsanız Ulaşabildiğimiz Kadar İnsana Ulaşmak İstiyoruz

Geliştiriciler ve Proje Destekçilerinin Email Adresleri Web Sitesinde Mevcut İsterseniz Bilgi Alabilirsiniz

Biraz Düzenleme Yaptım Başlıkta!

---------- Post added at 22:14 ---------- Previous post was at 22:07 ----------

desteklerim murat
elimden gelirse yardımcıda olmaya çalışırım :)

Eray Kardeşimsin biliyosun . Elinden Ne Geliyorsa Çok Teşekkür Ederim

Tebrikler :) Üye olduğum sitelerde yaymaya çalışırım. Facebook ve Twitter üzerinden de çalışma yürütüyor musunuz ?

Çok Saol N3CAT1 Site Hit Alırsa . En Azından Kulaklara Çalınmış Olur

bu proje yıllar önce hayata geçirilmesi gerekirdi aslında yazık ki devletin başındakiler şaçma sapan yerlere yatırım yapmakdan bunun gibi önemli projelere yatırım yapamadık şimdi yeni yeni oluyor umarım tüm türkiyeye yayılır sadece güneş değil rüzgar tirübünleride konur tüm türkiyeye dışardan aldığımız elektriğe yazık umarım aklı selim insanlarımız bir an önce yatırımları doğru projelere yapar

Bir Çok Ülkede Buna Benzer Teknolojiler İşleniyor . G.Kore Güneş Kent'i Kurdu Norveç İse Isı Pompalarını Kullanıyor

Gördüğüm kadarıyla sitenin ingilizcesi henüz yoktur. İsterseniz tercüme bürolarına yaptıracağınız fiyatın yarı fiyatına çevirisini yaptırabilirim.

Çok Teşekkürler redoano ingilizce için Destekçilerimiz Var Yakın Zamanda Hayata Geçiririz Umarım! Ama Aklımda Olsun

tabıı kı elımızden ne gelırse.

Yüreğin Yeter Kardeşim

desteğe hazırı(m)z
nasıl destek olabiliriz ?
bu site adresini yaymak yeticek mi ?

Bu Projeyi Dağıtabildiğin Kadar Dağıt. ! Bu Proje Herkese Açıktır İsteyen Kendine Göre Düzenleyebilir İsteyen Ticarete Dökebilir Biz Razıyız !