• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Nihat Doğan da film çekiyor

Darknes$

Rektör
Emektar
Nihat Doğan da film çekiyor

Nihat Doğan çekeceği film için ilk rol teklifini Okan Bayülgen'e yaptı. Doğan, yapacağı filmin senaryosunu sır gibi saklıyor

fft2mm937766.jpg

Geçtiğimiz günlerde Okan Bayülgen’in programına konuk olan Nihat Doğan, yapmış olduğu açıklamalarla gecenin en çok konuşulan ismi olmuştu.

Doğan, burada bir film hazırlığı içinde olduğunu söyledi. Doğan, ilk rol teklifini ise Okan Bayülgen'e yaptı.

Bayülgen ise Doğan'a "Sana inanıyor ve güveniyorum. Yanındayım. Biz seninle Ferdi Tayfur ile Ata Demirer gibi olmayız. Biz birlikte yaparız" dedi.

Doğan'ın, filminin senaryosunu sır gibi sakladığı ve üç yıldır bu proje üzerinde çalıştığı öğrenildi.

Balans ve Manevra'dan daha kötü olacağı kesin.

Sinema sektörüde müzik sektörü gibi oyuncağa dönecek desenize :D Yakında mankenLer faLanda çekmeye başLar.

Vay efendim çok güzel oldu :D
[video=youtube;LDXT1KEw7DU]http://www.youtube.com/watch?v=LDXT1KEw7DU[/video]

Senaryo falan yazmasina gerek yok sadece kendisini oynasın yeter.

yok yok ağlamıyorum, gözüme birşey kaçtı :crying:

Üç yıldır çalışıyorsa iyidir.
Değil mi?
:mellow:

Film'in adı koyunların sessizliği olabilir. :D

Çok iyi ben de Nihat Doğanın film çekmesini bekliyordum ! Görürsünüz gişe rekorları kıracak :D

Nihat dogan felsefesi beyaz perdeye tasinacak :)

Böyle adamlara prim verilmesin artık. Kendilerini süperman sanıyorlar sonra

çizgi film mi çekecekmiş pepeden sonra ikinci türk çizgi filmi geliyor niho:D:D:D

Muhtemelen yerli versiyonunu çekecekler.
images