Nick değiştirmek mümkünmü?

ESDİEN

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Nick'İmi değiştirmek istiyorum.Admine söylesem nickimi değiştirebilirmi?

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ESDİEN dedi ki:
Nick'İmi değiştirmek istiyorum.Admine söylesem nickimi değiştirebilirmi?
Önce benim paypal hesabıma 2500$'ı yatırıyorsun.Daha sonra ikametgah ilmuhaberi,15 vesikalık,2de isviçre çikolatasını yolluyorsun 15gün sonrada yeni kimliğini alıyorsun.Şaka bir yana Troy'a özel mesaj atarsan değiştirir diye tahmin ediyorum.

Blue.Silk

Profesör
Reaksiyon puanı
2
benim bildigim degişmiyo :*

bu isim senle baslıyo sana kene gibi yapısıyoo ve belli bi zamn sonra gercek adını unutuyosun ve seni esdieeen diye cagırıyolar :*

bana bluuu dedikleri gibi :* :D

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
banada şu "q" yapıştı üye olurken nası bi psikoljiyse g yerine q yazmışım heryerde g yazardım :z

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
bal gibi olur, iyi teklif veren olursa üyelik adımı satabilirim :P (:

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
Blue.Silk dedi ki:
benim bildigim degişmiyo :*

bu isim senle baslıyo sana kene gibi yapısıyoo ve belli bi zamn sonra gercek adını unutuyosun ve seni esdieeen diye cagırıyolar :*

bana bluuu dedikleri gibi :* :D

öğğğğğğğğğğk o nasıl resim yaa :D ne var azında öle :S :S :S

ESDİEN in resmide komikmiş :)

MeLank0Ly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslında isim soyisim halinde girip hafızada öyle kalmak daha güzel. İlerde bir iş yaparsanız isminiz hatırlanır nickiniz degil.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
OmerCaqatay, "G" yerine "Q" yazmak nasıl oldu, F klavye mi kullanıyorsun? Bana özelden yaz, kullanıcı adını değiştirmek için şifrenin de değişmesi gerekiyor. Bana bir mesaj atarsan q harfini g olarak değiştirebiliriz. Esdien, sen durumu Troy'a özel mesajla bildir istersen.

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
Keşke bu forumda Görünen Adımızı kendimiz değiştirebilsek

maviguvercin

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Selamlar sayın sdn ahalisi ve özellikle YETKİLİ kişiler.
Biliyorum nick değiştirmek yok ama OLMALI.Çünkü insan zamanla buna ihtiyaç hissediyor.misal ilk kayıt olduğundaki sosyal,psikolojik durumu şuan ki ile farklılık gösterebilir veya başka sebebi olabilir...
Bu durumlar göz önünde bulundurulup isteyen herkese sadece 1 kereliğine NİCK DEĞİŞTİRME imkanı verilmeli diye düşünüyorum

maviguvercin

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar böyle birşey mümkün değil.

üyelik iptali mümkün mü?
yoksa bu siteye esir düştük de hiçbir şey mümkün değil moderatör efendilerimiz ne buyururlarsa o yönde mi hareket edelim...
adam dinini,cinsiyetini aklına gelen herşeyi değiştiriyor ya BU ISRARLICA TUTUM niye alt tarafı nick değiştiricez...

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
Bakın her yerde bir kural vardır ve kurallara uymak gerekir.Eğer bu konuda bi şikayetiniz varsa bir admin veya süper moderatöre bildirebilirsiniz

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
üyelik iptali mümkün mü?
yoksa bu siteye esir düştük de hiçbir şey mümkün değil moderatör efendilerimiz ne buyururlarsa o yönde mi hareket edelim...
adam dinini,cinsiyetini aklına gelen herşeyi değiştiriyor ya BU ISRARLICA TUTUM niye alt tarafı nick değiştiricez...

Eğer sen mod efendilerinin kölesiysen biz de süperlerin adminlerin kölesi oluyoruz.Kölenin kölesi olmaz :D

Bu konuyu daha önce bir mod arkadaş gündeme getirdi ve kabul görmedi.Daha sonra da olmayacağı belirtilldi.Bu sebeble bu kadar kesin konuşabiliyorum.

Üyelik iptaline gelince ;

Daha sonra dönme talebinde bulunmayacaksanız ben üyeliğinizi lptal edebilirim.Yok dönecekseniz süper moderatörlerimize iletiniz bu talebinizi