• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Nick değiştirmek mümkünmü?

ESDİEN

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Nick'İmi değiştirmek istiyorum.Admine söylesem nickimi değiştirebilirmi?

ESDİEN dedi ki:
Nick'İmi değiştirmek istiyorum.Admine söylesem nickimi değiştirebilirmi?
Önce benim paypal hesabıma 2500$'ı yatırıyorsun.Daha sonra ikametgah ilmuhaberi,15 vesikalık,2de isviçre çikolatasını yolluyorsun 15gün sonrada yeni kimliğini alıyorsun.Şaka bir yana Troy'a özel mesaj atarsan değiştirir diye tahmin ediyorum.

benim bildigim degişmiyo :*

bu isim senle baslıyo sana kene gibi yapısıyoo ve belli bi zamn sonra gercek adını unutuyosun ve seni esdieeen diye cagırıyolar :*

bana bluuu dedikleri gibi :* :D

banada şu "q" yapıştı üye olurken nası bi psikoljiyse g yerine q yazmışım heryerde g yazardım :z

bal gibi olur, iyi teklif veren olursa üyelik adımı satabilirim :P (:

Blue.Silk dedi ki:
benim bildigim degişmiyo :*

bu isim senle baslıyo sana kene gibi yapısıyoo ve belli bi zamn sonra gercek adını unutuyosun ve seni esdieeen diye cagırıyolar :*

bana bluuu dedikleri gibi :* :D

öğğğğğğğğğğk o nasıl resim yaa :D ne var azında öle :S :S :S

ESDİEN in resmide komikmiş :)

Aslında isim soyisim halinde girip hafızada öyle kalmak daha güzel. İlerde bir iş yaparsanız isminiz hatırlanır nickiniz degil.

OmerCaqatay, "G" yerine "Q" yazmak nasıl oldu, F klavye mi kullanıyorsun? Bana özelden yaz, kullanıcı adını değiştirmek için şifrenin de değişmesi gerekiyor. Bana bir mesaj atarsan q harfini g olarak değiştirebiliriz. Esdien, sen durumu Troy'a özel mesajla bildir istersen.

Keşke bu forumda Görünen Adımızı kendimiz değiştirebilsek

Selamlar sayın sdn ahalisi ve özellikle YETKİLİ kişiler.
Biliyorum nick değiştirmek yok ama OLMALI.Çünkü insan zamanla buna ihtiyaç hissediyor.misal ilk kayıt olduğundaki sosyal,psikolojik durumu şuan ki ile farklılık gösterebilir veya başka sebebi olabilir...
Bu durumlar göz önünde bulundurulup isteyen herkese sadece 1 kereliğine NİCK DEĞİŞTİRME imkanı verilmeli diye düşünüyorum

Arkadaşlar böyle birşey mümkün değil.

Arkadaşlar böyle birşey mümkün değil.

üyelik iptali mümkün mü?
yoksa bu siteye esir düştük de hiçbir şey mümkün değil moderatör efendilerimiz ne buyururlarsa o yönde mi hareket edelim...
adam dinini,cinsiyetini aklına gelen herşeyi değiştiriyor ya BU ISRARLICA TUTUM niye alt tarafı nick değiştiricez...

Bakın her yerde bir kural vardır ve kurallara uymak gerekir.Eğer bu konuda bi şikayetiniz varsa bir admin veya süper moderatöre bildirebilirsiniz

üyelik iptali mümkün mü?
yoksa bu siteye esir düştük de hiçbir şey mümkün değil moderatör efendilerimiz ne buyururlarsa o yönde mi hareket edelim...
adam dinini,cinsiyetini aklına gelen herşeyi değiştiriyor ya BU ISRARLICA TUTUM niye alt tarafı nick değiştiricez...

Eğer sen mod efendilerinin kölesiysen biz de süperlerin adminlerin kölesi oluyoruz.Kölenin kölesi olmaz :D

Bu konuyu daha önce bir mod arkadaş gündeme getirdi ve kabul görmedi.Daha sonra da olmayacağı belirtilldi.Bu sebeble bu kadar kesin konuşabiliyorum.

Üyelik iptaline gelince ;

Daha sonra dönme talebinde bulunmayacaksanız ben üyeliğinizi lptal edebilirim.Yok dönecekseniz süper moderatörlerimize iletiniz bu talebinizi