NFS Wanted Türk Gameplay :)

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Biri kaldırmayan oyun mu dedi öhöm öhöm

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Yok ben kamerayla filan uğraşamam. :D [MENTION=284022]Proton[/MENTION] bana root atmayı öğretir değil mi [MENTION=284022]Proton[/MENTION] ? :P

madem basit sen ogret [MENTION=283626]patientia[/MENTION] :D

nerden sardınız bu video çekme işine anlamadım :D telefonunuzun kaldırmadığı bir oyun varsa söyleyin onu çekeyim (özellikle [MENTION=284022]Proton[/MENTION] ):P:cool: :laugh:
Benim telefonum her seyi kaldiriyor tamammi Nova 3 yuklicrm sd kart alinca gorusuruz o zaman :D Swap alanida yaparim olmadi kernel atarim 2.000 mhz lik :D Birde arc s mi xperia s mi :D Mrrak ettim :) [MENTION=289626]plone123[/MENTION]

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Altıüstü 1.36 Gb cık bir dosya nesine zorlandın :D

1200MHz i pek geçme derim :)
Tamam 1.36 diyorsunda şuan benm sd de kapladığı alan 1.98 Gb cik :D 1200 değil benm telefon fulltime 1497 de yakında infilak edecek işlemci :) Program açınca 1400 e yükselse işlem yapmıyorken düşne ne güzel olur :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
...Program açınca 1400 e yükselse işlem yapmıyorken düşne ne güzel olur :)

bu dediğin zaten oluyor :D min değer telefon boştayken kullanılan işlemciyi ayarlıyor :)

Sağlam sd sini bulamamıştım

bence Data dosyasını aramakla uğraşma oyunlarda. hem Datalar telefona göre değişiyor.
en iyisi APK dosyasını indirip (apkmania dan mesela) Data Dosyalarını oyunun kendi sitesinden indirmek :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bilader bari nfs ye para verip alsaydın yada ofline crack değilde appdrobdan orjinal cracklı belli olmayanını indirseydinde belli olmasaydı bide oyunu becerememişsin çok iyi değil ama zaten 1ghz de çalışan bir işlemci çok rahat oynatıyor oyunu fakat görsellik telefonların modellerine göre optimize oluyor ve senin oyundaki görüntün 1ghz telefonlardaki gibi sen bide nfs yi one x de oyna görsellik gör yerdeki sular ve arabanın renkleri bile değişiyor kıvılcımlar farklılaşıyor her şekilde farklı oluyor görüntü jb ye gelince 4.2 romlar xda da cirit atıyor neyi göstermek istedin hiç birşey anlamış değilim

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Yakında Asphalt 8 çıkarsa hiç şaşırma :D Bunlar birbirleriyle mücadele ettikçe güzel şeyler çıkar :D Ama galiba asphalt 7 faildi :)
Evet.Rekabet oyunların gelişmesi için şart. :D
Bakalım Asphalt'ın MW'ye cevabı nasıl olacak. :D

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=250890]aquess1999[/MENTION] senin telefonda Gta stabil açılıyordu değil mi :D