Kadima
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 841
nerden sardınız bu video çekme işine anlamadım

Mass Efect 3 olabilir.nerden sardınız bu video çekme işine anlamadımtelefonunuzun kaldırmadığı bir oyun varsa söyleyin onu çekeyim (özellikle @Proton )
:laugh:
Mass Efect 3 olabilir.![]()
Yok ben kamerayla filan uğraşamam.[MENTION=284022]Proton[/MENTION] bana root atmayı öğretir değil mi [MENTION=284022]Proton[/MENTION] ?
![]()
Benim telefonum her seyi kaldiriyor tamammi Nova 3 yuklicrm sd kart alinca gorusuruz o zamannerden sardınız bu video çekme işine anlamadımtelefonunuzun kaldırmadığı bir oyun varsa söyleyin onu çekeyim (özellikle [MENTION=284022]Proton[/MENTION] )
:laugh:
Birde bu islemcinin omru nasil oluyor ? Ben genelde 1497 1400 arasinda kullaniyorum 1 sene dayanmazmi simdi2000MHz lik kernel mi?![]()
yakacaksın yani telefonu
Xperia S![]()
Birde bu islemcinin omru nasil oluyor ? Ben genelde 1497 1400 arasinda kullaniyorum 1 sene dayanmazmi simdi![]()
o kadarda olmaz ama birazcık azaltır ömrünü tabi yanmazsanormalde hızı kaç işlemcinin?
Senden guzel performansli asphalt videosu bekliyorum hadi bakalimMass Efect 3 olabilir.![]()
Senden guzel performansli asphalt videosu bekliyorum hadi bakalim![]()
Sd karti aliyimda gorBende Asphalt 6 var, 7'yi indirince atarım.![]()
Bende Asphalt 6 var, 7'yi indirince atarım.![]()
len oglum o 7 yi indirene kadar canım cıktı saglam sd dosyası bulana kadar buldum 1-2 ay sonra nfs cıktı hevesim kaçtı![]()
Hic sorma ya1024 mhz
Tek cekirdek biliyosundur.O.C olmazsa olmaz yani
![]()
Tamam 1.36 diyorsunda şuan benm sd de kapladığı alan 1.98 Gb cikAltıüstü 1.36 Gb cık bir dosya nesine zorlandın
1200MHz i pek geçme derim![]()
...Program açınca 1400 e yükselse işlem yapmıyorken düşne ne güzel olur![]()
Sağlam sd sini bulamamıştım
len oglum o 7 yi indirene kadar canım cıktı saglam sd dosyası bulana kadar buldum 1-2 ay sonra nfs cıktı hevesim kaçtı![]()
Ciddimisin ya bende most wantedden sonra asphalt 6 yı hiç sevmemiştimBen yükledim ama hoşuma gitmedi.
6 daha güzel.![]()
En iyisi yine Most Wanted.Ciddimisin ya bende most wantedden sonra asphalt 6 yı hiç sevmemiştimAsphalt 7 , Mostwanted2ın yanından geçemiyor heralde
![]()
Yakında Asphalt 8 çıkarsa hiç şaşırmaEn iyisi yine Most Wanted.
Asphalt filan MW'nin yanına yaklaşamaz.![]()
Evet.Rekabet oyunların gelişmesi için şart.Yakında Asphalt 8 çıkarsa hiç şaşırmaBunlar birbirleriyle mücadele ettikçe güzel şeyler çıkar
Ama galiba asphalt 7 faildi
![]()
Heralde realracing tarzı yaparEvet.Rekabet oyunların gelişmesi için şart.
Bakalım Asphalt'ın MW'ye cevabı nasıl olacak.![]()
Evet o da fena değil ama bence öyle yapmazlar.Asphalt Real Racing gibi değil.Heralde realracing tarzı yapar![]()
Onu geçtim benm telefon gta'da oynanılmayacak seviyedeEvet o da fena değil ama bence öyle yapmazlar.Asphalt Real Racing gibi değil.![]()
Arabayı kullanırken donmalar oluyordu.@aquess1999 senin telefonda Gta stabil açılıyordu değil mi![]()
Oyun yapımcıların ın htc ye garezi var demekkiArabayı kullanırken donmalar oluyordu.![]()
Senin telefon hiç mi açmıyor ?Oyun yapımcıların ın htc ye garezi var demekki![]()