NFS Undercover Türkçe Yama [Devam Ediyor]

deli balta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yha ben alıp oynuycam ingilizce olarak bitince indiricem
hem ingilizce kelimelerin azınıda olsa öğrenme şansım olur:turned:

asi_53

Asistan
Reaksiyon puanı
3
çok güzel bi çalışma yapıyorsunuz kardeş helal olsun her ne kadar ben oynayamayacaksamda olsun başkları oynar türkçesi ile

huseyin3944

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
süpersin adminim çok güzel bi iş yapıyorsunuz çok sagolun birazda çabuk olsa süper olacak.

HuKuKCu63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bir problemım var oyunda hız göstergesi mil (mhz) olarak görünüyo onu km nasıl cevirecem oyunda 10 lever geldim ama halen nerden yapılıuyo bulamadım lütfen yardım edın ilginiz için şimdiden tşk..

vuslat_____

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bir problemım var oyunda hız göstergesi mil (mhz) olarak görünüyo onu km nasıl cevirecem oyunda 10 lever geldim ama halen nerden yapılıuyo bulamadım lütfen yardım edın ilginiz için şimdiden tşk..

Öncelikle Main menü’ye giriyorsun oradan options’a giriyorsun
Options’tan Gameplay’a giriyorsun…
Oradan da Units’e giriyorsun gelen seçeneği İmperial’den Metric’e getiriyorsun… artık Km/h olarak oynayabilirsin…:icon_:

bahadr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım arada bazı zırvalayan inekler çıksada senin için durmak yok yola devam. çünkü senin çıkaracağın işi bekleyen birçok insan da var. unutma. tekrar kolay gelsin. umarım tamamlanması çok fazla sürmez. bu konuya da kısa bir şekilde açıklık getirirsen seviniriz.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
güzel düşünce hiç olmazsa ingilizce de sıkıntı yaşayan arkadaşlar oyunu bu yamayla beraber daha anlaşılır bir biçimde oynayacakları için oyundan alacakları hazda artacaktır ;) bu tür faaliyetlerinizin devamının gelmesini dilerim :)

onraltn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
guzel bi dusunce ama ceviriler biraz zayif gibi. kalip ceviri kullanilmis gibi gozukuyor burdan. bu tip ceviriler oyunculari oyundan uzaklastirir. biraz dikkat edilmesi gerektigini dusunuyorum.

ayrica oyun arasi videolara ceviri yapilacakmi?

vuslat_____

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yapılıyor galiba dostum. yamanın yüzdesinin olduğu resime tıklayarak yamanın yapımını takip edebilirsin...

onrozcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet yapılıyor, oyunda ingilizce bir kelime göremiceksiniz.. su anda yamaya katkıda bulunan birçok arkadaşımız var sizde bu kervana katılmak isterseniz sitemize bekleriz :)

byefee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mrb arkadaşlar, Düşünceniz çok güzel.. umarım bir an önce bitirirsiniz...Kolay gelsin, Yardım etmek isterdim ama o kadar Geçerli bir ingilizcem yok...

ZzT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu şekilde indirip kullanabiliyormuyuz yok sa %100 olmasını bekleyeceğiz?

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
1.5 senedir hala bitmedimi bu yama ? :G

efekan258

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Oyunu bitirdim yama bitmedi yaw :) Sağlık olsun gelecek nesiller yararlanır artıq :)

huseyin3944

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hamile olanlar çocuklarını dogurdu daha bu yama çıkmadı:d

onrozcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yama konuya eklenmiştir..

ZzT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
süper olmuş elinize sağlık , ugraştıgınıza degmiş

vuslat_____

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
helal olsun sana "onrozcn" her baba yiğidin harcı değil öle bir oyunun türkçe çevrisini yapmak. %90 ı bile çoook güzel olmuş. ki %100 olunca ne olur düşünemiyorum. sen boş ver bazı kendini bilmezlerin yaptığı yorumları.... onların bildiği tek şey uzanamadıkları ciğere murdar demek... eğer öle konuşup bu yamayıda kullanıyorlarsa. yazıklar olsun onların insanlığına diyorum başkada bişey demiyoru....

MoonKhan SWORD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim ellerine sağlık... Yamayı indirdim ama henüz kurmadım; akşam eve geçtiğimde ilk iş yamayı kurmak olacak. Çatlak sesleri duyma sen; boşver... Gördüğüm kadarıyla çeviri %90. Hiç anlamam şu büyük oyun şirketlerini; yahu adamlar oyunları Thai diline bile çeviriyor ama ciddi bir pazar olan Türkiye için Türkçe dil seçeneği eklemiyorlar... Acaba bilerek mi yapıyorlar ne dersiniz? :wassat:

seyıt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya bu link eror verio neden böle yapıo anlamadım yardımcı olurmusunuz

crazy1978

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım öncelikle emeklerin için çok teşekkür ederim ingilizcesi zayıf olan arkadaşlar için çok iyi oluyor ellerinize sağlık çok güzel olmuş. % 100 olmasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Senden bir ricam olacak yanlızca videolardaki alt yazılar biraz küçük kalıyor açık renkli tabana denk geldiğinde alt yazıları okumak bir hayli zor oluyor eğer alt yazıyı büyütme şansın var ise daha güzel duracaktır tekrardan emeklerin için teşekkür ederim

kendini bilmezlerin laflarını kafana takma onlar sadece beleşci olan insanlar biraz uğraşıp hiç paylaşım yapmışlar mı acaba çok merak ediyorum? yapsalar bu tarz kelimeler kullanmazlar herhalde. saygılar çalışmalarının devamını temenni ederim