• Üyelikler Hakkında:

SDN Forum üyelikleri yönetici onayına tabidir. Şüpheli işleme sahip üyelikler onaylanmayacaktır.

NFS Undercover Türkçe Yama [Devam Ediyor]

onrozcn

Öğrenci
37854601gg9.jpg

Tam olarak ceviriyi tamamlayamasakta , sizlerden gelen istek üzerine yamayı bu şekilde yayınlıyoruz; fakat yama geliştirilmeye devam edilmektedir, bu konuyu takip ederek güncel sürümünü edinebilirsiniz

yukarıdada bahsettiğim gibi yama sizinle beta olarak bulusuyor ve gelişmeye devam edecek, bu süreçte bize yardımcı olabilirsiniz.. Yapmanız gereken yamada begenmediginiz yada eksik çevrilmiş çevirinin resmini cekip yerine ne yazılmasını istediğiniz kelimeleri yazıp bize bildirmenizdir..

Yama videolarda dahil olmak üzere oyunu %90 oranında TÜRKÇE leştirmektedir..

Yazı tiplerini beğenmedim. GTA san andreas gibi olmuş. Orjinalinde böyle değildir umarım. undercover'dan çok şey bekliyorum.

Güzel ama Football Manager 2009 bir tr yama yaparsan sevinirim

olsun kardeşim herşeyin türkce si güzeldir eline saglık ne zaman hazır bilgilendirebilirmisin eline aglık eme saygı gecenemi

konudaki sayacdan takip edebilirsin çevirinin durumunu, ama su anda bayramdan sonraya hazır olcak gibi gozukuyor :)

TR yamalar pek hoşuma gitmiyo..

Orjinal ing oyunları daha çok seviyorm..

eline sağlık. türkçe oynamak bence ayrı bir keyif. her ne kadar türkçe karakterler olmasa da insanın hoşuna gidiyor. bi de her oyun kendi jargonunu üretiyor zaman içinde. sonradan oynamaya başlayan kullanıcılar da bu jargona yabancılık çekiyorlar. sırf bu yüzden oyunu oynamayıp bırakanlar vardır hatta. evet, geçmişten alışkın kullanıcılar için ing. daha iyi olabilir ama özellikle yeni başlayanlar için türkçe yamalar veli nimet.
tekrar teşekkürler.

Ortak "polisden kac" degil "polisten kac" olacak. Turkceyi kurallarıyla kullanırsanız yaptıgınız işin tadından yenmez. Kolay gelsin. (detaylar gozume batıyor napayım:)

Orjinal Türkçe olmaması daha iyi belkide. Çevirileri bir türkün yaptığını zannetmiyorum. Bire bir çeviri yapıp Türkçe'yi rezil ediyorlar zaten.

Bu arkadaşın yaptığı çeviri güzele benziyor.

Ortak "polisden kac" degil "polisten kac" olacak. Turkceyi kurallarıyla kullanırsanız yaptıgınız işin tadından yenmez. Kolay gelsin. (detaylar gozume batıyor napayım:)

her türlü görüşe açığız arkadaşlar resimler eklendikçe eleştirilerinizi bekliyoruz :)

inşallah cıvık bi çeviri olmaz şimdiden kolay gelsin ;)

ve her sene birilerinin %100 diyerek çıkardığı ve %20'sinin bile türkçe olmadığı yamalardan bıkmıştık sanırım düzgün bi yama çıkıcak :)

baya hızlısınız
daha 3 gün önce %12 idi
şimdi %41 olmuş
nazar değmesin ne diyelim:D

bence tr yamalardan ziyade oyunlarda tr dil seçeneği olmalı ama nedense olmuyor.
tr yamanın yapılması bence güzel emeği geçenlere teşekkür ediyor yamayı bekliyorum :)

Madem ki yama yapacaksınız bu sekilde belli başlı terimleri olan oyunlara değil çeşit çeşit Rpg lere, aksiyon dolu FPS lere, gizem dolu Adventure oyunlarına yapın. Ben bu oyunu ha Türkçe oynamışım.. Ha ingilizce..

Madem ki yama yapacaksınız bu sekilde belli başlı terimleri olan oyunlara değil çeşit çeşit Rpg lere, aksiyon dolu FPS lere, gizem dolu Adventure oyunlarına yapın. Ben bu oyunu ha Türkçe oynamışım.. Ha ingilizce..

arkadasım biz sadece kendi oynadıgımız oyunları ceviriyoruz, ilgi alanımıza pek girmiyor o oyunlar ;)

yamayı türkçeleştirip videoları da altyazı yaparsan teşekkür ederiz.

Türkçe yama için hep destek tam destek
Başarılar !:clover:

eline emeğine sağlık kardeşimde bu oyunun vidyolarına bir türkçe altyazı gibi bir şeyler koyma şansımız var mı olursa mükemmel olur.....