• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

NFS Most Wanted 2 kasıyor

ram:8gb hdd:1tb ekran kartı:2gb kasıo araba gidio yollara bişeyler oluyo neden bide çözünürlük nedren ayarlanıyo :D
bi yer var ordan ayarlıyorum ama bu sefer ekran küçülüo anlamadım gitti nerden çözünürlük ayarlanıyo :D
yardım pleas

benimde pcmde kasıyor 8 gb ram intel core i7 işlemci 750 gb harddisk nvıdıa 630m 1gb ekran kartı var kasması çok saçma bi öneriniz varmıdır ?

arkadaşlar bu sorun herkezde var malesef 16gb ram ile oyun oynanmazmı hala kasıyor oyun :D

beyler bende atı radeon hd 3400 var ama low da oynuyorum kasıyor lütfeeen biri yardımcı olsun :confused1:

bu oyunda bir halt var yeni 2013 oyunlarını açıyor normalde veya düşükte rahat oynuyorum ama most wanted 2012 lowda bile takılmalar oluyor

arkaşlar bende kasıyor oyuna giriyorum az donmlar oluyor nedenini bilen varsa söylesin yha

kardesm bnde pentium dual core win 7 2.9 ghz islemcı var 1gb nwidia game force ekran kartı var 2gb ram var hç kasmıo oynyom

selamın aleyküm beyler ben forche540 var 2 gb lık + i7 2.20 ghz lik işlemci + 8 gb ram var kasıyo bi yardımcı olabilirmisiniz

her yapışımda araba tak tak tak diğe gidiyor ve değişen biş yokk 2 saniye bile kasmadan oynayamadım lütfen yardım edin pc ci yanlış oyunu ver di most wanted 1 i alcaktım pesi de yanlış ver di kezban yardım need foor speed most wanted için acil
:crying::lol:

Beyler şimdi size kasma sorununu düzeltecek şeyi söylüyorum
Benim pc2'nin ekran kartı ve özellikleri=4 gb ram 2gb ATI Readeon HD 6350 ekran kartı ve 3,10 Ghz.

Ve çözüm:setting > graphics > 1280x768

Dediğimi yapın SORUN ÇÖZÜLECEK...

benimkide ole daha once yukledim superdi simdi bisey oluo logitech g27 den mi edio acaba

Sa Arkadaşlar Cok Önemli Bir konu var yardım edersenınz sevınırım Need For Speed Most Wandet 2 aldım oyun Çok fena kasıyor ne yaptımsa fayda etmedim pc min ozellikleri bana bır an once donus yaparmısnız yonetıcıler ?

İşlemci : İntel Core 2 Duo T5850 2.16Ghz / 2.2 ghz
Bellek : 3072 MB ram
DirectX11
Yonga türü : GForce 9400M G
1643 gb ekran kartı
bana yardım edın ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sa Arkadaşlar Cok Önemli Bir konu var yardım edersenınz sevınırım Need For Speed Most Wandet 2 aldım oyun Çok fena kasıyor ne yaptımsa fayda etmedim pc min ozellikleri bana bır an once donus yaparmısnız yonetıcıler ?

İşlemci : İntel Core 2 Duo T5850 2.16Ghz / 2.2 ghz
Bellek : 3072 MB ram
DirectX11
Yonga türü : GForce 9400M G
1643 gb ekran kartı
bana yardım edın ?