leonidas90
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Merhaba arkadaşlar..Ben elektrogitarımı bilgisayara bağlayıp,içinde çeşitli amfi modellemeleri bulunan programlarla müzik yapmaya çalışıyorum! Fakat anca çalışıyorum işte..Çıkan sesler ses olmaktan çok uzak.(Ayrıca gitarı pcye direk jack küçültücü kullanarak bağlıyorum
)
Guitar rig4,amplitube 3 programlarını kullanıyorum.Fakat harici bir ses kartım olmadığı için heralde, örneğin guitar rigden seçtiğim bi distortion tonunda gereksiz gürültüden kulaklarım kanayacak nerdeyse.Gitarın tellerini elimle susturduğum halde devam ediyor gürültü.(Gecikme gibi bir sorunum yok asio driverları ile.)
Bu derdime çare olacak bir ses kartı aramaktayım.Fakat aradığım ses kartı müzik yapımına uygun olacak,oyun oynamaya film izlemeye değil.Örneğin bu olabilir diyorum kendime
http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=7709&gid=2161
fakat çok pahalı geliyor şu zamanda.Mümkünse fiyat 150-200 tl yi aşmayacak bir ses kartı önerebilirseniz ne ala
Önermezseniz bırakıyorum müziği :dil:
Ek olarak birde sorum var;
-Bu ses kartını alıp gitarı bağladığımda yine DI BOX kullanmam gerekiyor mu?
Şimdiden teşekkürler..
--- Mesaj Güncellendi ---
Hayırdır inşallah 3 dür bi cevap alamıyorum ben bu forumdan :/

Guitar rig4,amplitube 3 programlarını kullanıyorum.Fakat harici bir ses kartım olmadığı için heralde, örneğin guitar rigden seçtiğim bi distortion tonunda gereksiz gürültüden kulaklarım kanayacak nerdeyse.Gitarın tellerini elimle susturduğum halde devam ediyor gürültü.(Gecikme gibi bir sorunum yok asio driverları ile.)
Bu derdime çare olacak bir ses kartı aramaktayım.Fakat aradığım ses kartı müzik yapımına uygun olacak,oyun oynamaya film izlemeye değil.Örneğin bu olabilir diyorum kendime
http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=7709&gid=2161
fakat çok pahalı geliyor şu zamanda.Mümkünse fiyat 150-200 tl yi aşmayacak bir ses kartı önerebilirseniz ne ala

Ek olarak birde sorum var;
-Bu ses kartını alıp gitarı bağladığımda yine DI BOX kullanmam gerekiyor mu?
Şimdiden teşekkürler..
--- Mesaj Güncellendi ---
Hayırdır inşallah 3 dür bi cevap alamıyorum ben bu forumdan :/