YouTube de bir kanal vardı böyle garip kareler ve seslerle dolu 10 saniyelik videolar vardı içinde. İsmi ...... Driver gibi bişeydi sanırım tam emin değilim böyle yüzlerce 10 saniyelik video renkli kareler felan var ismini hatırlatabilecek var mı?
ne alaka yaw yok yabancı Bi kanalı sonradan YouTube açıklama yapmıştı deneme kanalı diye ses ve görüntü denemesi saniyeyi biliyorum zatensaniye mi
Bu kanalı bende görmüştüm bazı videolarına bakmıştım fakat ismini hatırlayamadım.YouTube de bir kanal vardı böyle garip kareler ve seslerle dolu 10 saniyelik videolar vardı içinde. İsmi ...... Driver gibi bişeydi sanırım tam emin değilim böyle yüzlerce 10 saniyelik video renkli kareler felan var ismini hatırlatabilecek var mı?
Hah evet teşekkürlerAklımda kalmış nedense, Webdriver Torso.
Kanala bakayım dedim Beynim yandı.Aklımda kalmış nedense, Webdriver Torso.
Uzaylı gibi teoriler var kanal hakkında. Saçma sapan işler işte, kanalın eski videolarında Paris'te bir gece videosu var. Gece vakti Eyfel Kulesi çekilmiş, normalde yasak bu. Hâlen bu kanalın amacını bilmiyorum ama.Kanala bakayım dedim Beynim yandı.ahshahhahs
Hangi düşünce ürünü böyle gereksiz şeyler yapabilir yahu.
BendeKanala bakayım dedim Beynim yandı.ahshahhahs
Hangi düşünce ürünü böyle gereksiz şeyler yapabilir yahu.
Profil Resimdeki bi arkadaşıma benzedi ya?BendeBu arada banım kalktı
Ney neden yasak anlamadım?Uzaylı gibi teoriler var kanal hakkında. Saçma sapan işler işte, kanalın eski videolarında Paris'te bir gece videosu var. Gece vakti Eyfel Kulesi çekilmiş, normalde yasak bu. Hâlen bu kanalın amacını bilmiyorum ama.![]()