Nexus 7 mi iPad Mini Mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dizman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dizman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar,
Oyun oynamak, film dizi izlemek için tablet alacam.

ipad oyun ve uygulama bakımından çok avantajlı nexus 7 ise fiyat ve performans açısından iyi

sizce hangisi?

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
İPad mini alın bence :)

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Sim kart takilmiyor. Ipad'in takilani var galiba ama Nexus 7'nin yok. Ben Nexus 7 kullaniyorum. Oneririm android guncellemesini aninda aliyor.. Gayet stabil overclock yapmadim gerek de duymuyorum.. Film izlemek icin ideal, oyun icin zengin :) ipadi kullanmadim ama Nexus 7'den iyidir.. Biz 32 gb 600e aldik. Migrostan

Dizman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sim kart takilmiyor. Ipad'in takilani var galiba ama Nexus 7'nin yok. Ben Nexus 7 kullaniyorum. Oneririm android guncellemesini aninda aliyor.. Gayet stabil overclock yapmadim gerek de duymuyorum.. Film izlemek icin ideal, oyun icin zengin :) ipadi kullanmadim ama Nexus 7'den iyidir.. Biz 32 gb 600e aldik. Migrostan

ipad e kolay film ve oyun atabilirmiyim hocam bilginiz varmı? jb falan uğraşmak istemiyorum

karavali

Asistan
Reaksiyon puanı
1
nexus 7 al kafan rahat etsin.
param olsa bende alacam zaten

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bazı uygulamalar paralı ve birdefa aldığında parasını verip daha sonra istediğin yere yükleyebiliyorsun ipad sim yeri olması avantaj ancak flash özelliğinin olması dejavantaj android içinde sim olmaması dejavantaj ancak nexus güvencesi var yani belli bir noktaya kadar günceleme gibi birde daha iyi fiyat o yüzden ikisinide alalım :D benimde kafam karışık