Nexus 5

Asdfghjkl12345

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nexus 5 alacam ama telefon cızırtı sesi ve tuşları nedeniyle makyajlanmış telefonun makyajlımı nasıl anlayabilirim bu ara almamalımıyım yoksa ?

Haliyle cızıtılı tel almak istemiyorum hoperlör deliklerlerini genişliğinden anlayamam heralde daha önce görmedim dün gidip baktım ama anlamadım tuşları elle oynatınca sağa sola gidiyordu ama

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla neyden bahsettiğini bilmiyorum nerden alacağını filan ama telefon ilk partilerde o sorunlar falan varmış evet son partilerde yokmuş öyle sorunlar.Yani sen nerden alcaksan al son parti üretimlerden al. Bunuda nerden anlayacağını ben bilmiyorum.Bişey numaraları falan farklı oluyoduda hiç bilmiyom

Az önce baktım. Ülkemizde satılcak modeller büyük ihtimal makyajlanmış yani düzelmiş versiyonlarmış. Googlenin yalancısıyım.

Asdfghjkl12345

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla neyden bahsettiğini bilmiyorum nerden alacağını filan ama telefon ilk partilerde o sorunlar falan varmış evet son partilerde yokmuş öyle sorunlar.Yani sen nerden alcaksan al son parti üretimlerden al. Bunuda nerden anlayacağını ben bilmiyorum.Bişey numaraları falan farklı oluyoduda hiç bilmiyom

Az önce baktım. Ülkemizde satılcak modeller büyük ihtimal makyajlanmış yani düzelmiş versiyonlarmış. Googlenin yalancısıyım.
bende forumda gördüm öle bişey kusurluda tel almak istemiyorum onn için açtım konuyu yani almış biri varsa