Nexus 5 vs. htc one vs. xperia z1?

meraktan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kararsız kaldım. Nexus 5 sanki her şeye yeter gibi duruyor. ama htc nin de premium dizaynını seviyorum. Lakin z1de de birçok sebepten aklım kalıyor. z1 compact fiyatıyla şoka uğratmasaydı düşünmeyecektim bu kadar. şimdi kulağa 2000 tl yi gözden çıkaran biri olarak compact yerine z1 alma fikri saçma gibi geliyo bi yandan ama:blush:.. bilemedim kısacası.. bir akıl veren olursa sevinirim.

ayrıca başka seçeneklere de açığım. fikirlerinizi esirgemeyiniz efem.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Bence bütçen yeterince var o yüzden MWC yi beklemeni öneririm şu sıralarda cihaz almak pek mantıklı değil çünkü piyasaya yeni cihazlar girecek :)

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Yarın mwc var bekle biraz sonra karar verirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Fuarda yeni çıkan ürünlere çok takılma, Nexus 6 çıkmayacağı için Nexus 5 sana yeter.
Bak ben Nexus 4 kullanıyorum, cidden hızı hissediyorsun. Nexus dışında istediğin android telefonu al, 1 hafta, en fazla 2.5 hafta içinde ilk günkü hız olmadığını hissedersin.

Geçenlerde merak ettim diğer telefonlar gibi benimki de kapatıp açtığımda toparlanması yavaş olacak mı diye, telefonu kapatıp açtım daha hızlı oldu. :D :D

meraktan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkür ediyorum tavsiyeler için. sanırım en iyisi biraz daha beklemek. gerçi böyle bekle bekle telefon alınır mı bilmiyorum sürekli yeni bir model vs.. iyice kafası karışıyor insanın:drool:
belki de en iyisi 3310lara dönüp kafayı serin tutmak:D