Nexus 4'üm Geldi

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Selamlar,

Daha önce belirttiğim Nexus 4'üm bu gün elime geçti. Kaydını yaptım hızlıca. (Kanyon'daki Turkcell çalışanlarından Allah razı olsun). Şimdi GMail'den gelen saçma kişileri temizleyecek bir uygulama yazıp (maalesef güzel uygulama bulamadım) gereksiz vcard entry'lerini temizleyeceğim :) Sonra da kullanıma başlayacağım.

[h=2]vCard Cleaner Uygulaması
[/h]http://forum.shiftdelete.net/programlama/313622-vcard-cleaner-uygulamasi.html

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
hayırlı olsun yurtdışından mı aldın kaça aldın

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
hayırlı olsun bende kullanıyorum,
keşke bende geliştirici olsaydım da telefonu aldığımda entry mentry yapıp rahatlatsaydım :D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
nereden aldın hocam? hayırlı olsun :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hocam çok iyi ya bende alabilsem keşke o fiyata hala ucuzlamasını bekliyorum nexus hastasıyım :S google store açılsa türkiyeye yıkarlar orayı :S

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
siteiden mi aldın yoksa tanıdık vasıtası ılemi geldı turkce dıl mevcutmu nekdar zzman suruyor kargo ıle

Ben de aynı soruları sorucam :) Site ile imkansız gibi aslında ama varsa bi yolu biz de alabiliriz belki.

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
Ben de aynı soruları sorucam :) Site ile imkansız gibi aslında ama varsa bi yolu biz de alabiliriz belki.

sıte ıle mumkunde gumrukde vergı alıyorlar aynı paraya gelıyor nerdeyse tanıdık vasıtası ıle almak daha ıyı

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Selamlar,

Daha önce belirttiğim Nexus 4'üm bu gün elime geçti. Kaydını yaptım hızlıca. (Kanyon'daki Turkcell çalışanlarından Allah razı olsun). Şimdi GMail'den gelen saçma kişileri temizleyecek bir uygulama yazıp (maalesef güzel uygulama bulamadım) gereksiz vcard entry'lerini temizleyeceğim :) Sonra da kullanıma başlayacağım.
Merhaba bende yarın alıcağım kısmetse nexus 4 ü. Türkiye den alıcağım telefonla ilgili herhangi bir dezavantaj varmı nasıl telefon fikirinizi almak istiyorum son bir defa.

dmrc1143

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
merhaba, su yazilimi bitince dagitir misiniz? cunku ayni problem ve ayni dusunce bende de var fakat ugrasacak zamanim yok.
yani ben 5800'dan gectiydim android telefonuma ve bence 5800'in rehberi ve mesajlasma sistemi cok daha mantikli ve makuldu androide gore..

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Benimki de gelecek, Haziran'da. :(
Stock rom'u nasıl?

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Selamlar,

Vcard'ı manipule etmeden yeni telefona geçmeyi düşünmüyorum. Abimin de sim card'nı mini yapması lazım :) Zira benim s3'ü ona veriyorum. Yazılımı soran arkadaşlar da olmuş. Tabi ki de paylaşacağım yazılımı.
Biraz test etmem gerekecek zira hatayı kaldırmaz rehberlerin pert olması :)

Ben hep stock rom kullanıyorum. Bir kere açtım power alıyor mu kontrol ettim sıkıntı yok. Kanada'dan gelen arkadaşım vasıtası ile getirdim. Yurt içinden alacak arkadaş da sormuş. Sıkıntı yok telefon aynı telefon. Gönül rahatlığı ile kullanın. Bir de bumper case arıyorum. Bulunca çok daha efsane olacak inşallah :)

Hatta bu gece başlıyorum. Sabaha yetişir sanırım. Gui olmayacak zaten. Sadece vCard'ı seçeceğiniz bir "file chooser" olacak.

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24

ysf.taskin

Asistan
Reaksiyon puanı
9
865tl mi:d ben 1400 e teknosadan aldım. bu haberi okumasaydım keşke içime oturdu :D:D

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
avrupa da satılyor mu fiyat bilen var mı?

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Avrupa için fransa fiyatı 349 EURO buna TAX (KDV) dahil değil. 40 EURO civarı da tax olsa. Avrupa'dan gelişi 1100 tl civarı olur sanırım.

akinov5

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Güncelleme takıntılı biri olarak nexus 4 almayı düşünüyorum ama yurtdışından 800 900 tl kayıtlar vergiler dahil alındığını görünce +600 tl verip burdan alası gelmiyor insanın :) Kaç haftadır ikilemdeyim Yurtdışı tanıdıkta yok, sizce biran evvel nexus 4ümü alıp kazık yiyim yoksa htc one yi bekleyiptemi kazık yiyim :D

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Güncelleme takintin varsa bekle :) ya da turkcell calisani birini bul. Turkcell de calisanlarina %20 civarinda indirim var :)

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
İlk izlenimlerim sonucunda kararım. "Artık Android kullanacaksam Nexus serisi kullanırım" dedirtti bana. Project Butter'i gerçekten de köküne kadar kullanıyorsunuz.

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
İlk izlenimlerim sonucunda kararım. "Artık Android kullanacaksam Nexus serisi kullanırım" dedirtti bana. Project Butter'i gerçekten de köküne kadar kullanıyorsunuz.

nexus da true hd ips plus ekran kulanılmak da gorılla glassdan farkı nedir daha mı dayanıklı

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
ikisi farkli biri ekran teknolojisi digeri ise saglamlik

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
abicim ben de kullanıyorum ama beni şaşırtan durum bütün romların birbirinin aynı olmasıydı.
eskiden samsung kullanırdım ama onda durum tamamen farklıydı.
neden sadece aosp tabanlı rom yaptıklarını bir türlü anlayamıyorum. :(

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
gorilla glass - ips farkını arkadaşlar açıklamışlar.

aosp ile ilgili sormak istediğini ise tam anlayamadım. biraz daha örnekler vererek sorarsan dilimin döndüğünce anlatırım.

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
gorilla glass - ips farkını arkadaşlar açıklamışlar.

aosp ile ilgili sormak istediğini ise tam anlayamadım. biraz daha örnekler vererek sorarsan dilimin döndüğünce anlatırım.
Benim anlatmaya çalıştığım eskiden kullandığım telefonumda yapılan romlar çok yönlüydü yani çeşitlilik çoktu örneğin birçok Port mevcuttu. Şimdi ise Nexus à tasarlanmış romların hepsi aosp romu. Anlatmaya çalıştığım şey bu neden Nexus a sadece Aosp temalı romlar yapılıyor, neden hiç Port yok :(

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Benim anlatmaya çalıştığım eskiden kullandığım telefonumda yapılan romlar çok yönlüydü yani çeşitlilik çoktu örneğin birçok Port mevcuttu. Şimdi ise Nexus à tasarlanmış romların hepsi aosp romu. Anlatmaya çalıştığım şey bu neden Nexus a sadece Aosp temalı romlar yapılıyor, neden hiç Port yok :(

Romların içinde en iyisi AOSP çünkü :) ama dediğin gibi çeşitlilik iyiydi

mjsamet

Asistan
Reaksiyon puanı
1
@annttiigs telefonun hayırlı olsun. Ucuzada getirtmişsin ne güzel :). Bu telefondan bende almayı düşünüyorum ama kullanmış olarak yorumunu almak istiyorum ve bir kaç soru soracağım izninle. Öncelikle kamerası iyi değil diyorlar. Açıkcası bir telefondan fotoğraf makinesi özelliği beklemiyorum ama güzel anlarımı, kaçırmak istemediğim anlarımı çekmek isterkende beni yarı yolda bırakmasın. Karanlık ortamda çok fark var mı kalitede ? Gündüz çekimleri nasıl ? Tatmin ediyor mu?
Ve ses konusu... Kulaklıkta sesi nasıl veriyor? Yine tatmin edici seviye midir? Kendi hoparlör sesinden biri arasa rahatlıkla duyabilir miyim?

Bu konularda hakkında yardımcı olursan çok güzel olacak :)

Witcher

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben de aynen @mjsamet 'in sorularını soracaktım :D

Bir de aşırı ısınma sorunu var diyorlar bazı forumlarda ona da açıklık getirir misin? Çok fazla ısnıyor mu normal kullanımda?