boxer39585
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Hayırlı olsun arkadaşım. Güle güle kullan. İnşallah bi sıkıntı yaşamazsın.
@annttiigs telefonun hayırlı olsun. Ucuzada getirtmişsin ne güzel. Bu telefondan bende almayı düşünüyorum ama kullanmış olarak yorumunu almak istiyorum ve bir kaç soru soracağım izninle.
Öncelikle kamerası iyi değil diyorlar. Açıkcası bir telefondan fotoğraf makinesi özelliği beklemiyorum ama güzel anlarımı, kaçırmak istemediğim anlarımı çekmek isterkende beni yarı yolda bırakmasın. Karanlık ortamda çok fark var mı kalitede ? Gündüz çekimleri nasıl ? Tatmin ediyor mu?
Kamera olarak çok büyük bir sıkıntısını görmedim. Kendim zaten bir de Canon EOS 550D sahibiyim. Bir Galaxy S3 kamera performansı beklemeyin(kullandım biliyorum). ama kesinlikle tatmin edici.
Bu da meşhur photosphere özelliği ile çekilen bir iç mekan fotoğrafı.
![]()
Ve ses konusu... Kulaklıkta sesi nasıl veriyor? Yine tatmin edici seviye midir? Kendi hoparlör sesinden biri arasa rahatlıkla duyabilir miyim?
Bazen ofiste insanların zıplamasına neden oluyor arama sesi. Yani öyle sesi çıkmıyor falan değil![]()
Bu konularda hakkında yardımcı olursan çok güzel olacak![]()
Ben de aynen @mjsamet 'in sorularını soracaktım
Bir de aşırı ısınma sorunu var diyorlar bazı forumlarda ona da açıklık getirir misin? Çok fazla ısnıyor mu normal kullanımda?
Benim anlatmaya çalıştığım eskiden kullandığım telefonumda yapılan romlar çok yönlüydü yani çeşitlilik çoktu örneğin birçok Port mevcuttu. Şimdi ise Nexus à tasarlanmış romların hepsi aosp romu. Anlatmaya çalıştığım şey bu neden Nexus a sadece Aosp temalı romlar yapılıyor, neden hiç Port yok![]()
Ben de aynen @mjsamet 'in sorularını soracaktım
Bir de aşırı ısınma sorunu var diyorlar bazı forumlarda ona da açıklık getirir misin? Çok fazla ısnıyor mu normal kullanımda?