Nexus 4'mü Gm discovery'mi ?

Eren0704

Asistan
Reaksiyon puanı
0
her bakımdan hangi telefon daha iyidir özellik bakımından v.s herşey bakımından karşılaştırırmısınız :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Bu iki cihazı karşılaşrmak sizce de garip degil mi.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Bir tarafta dünyanın en güçlü cihazlarından biri, diğer tarafta Asphalt 8 i bile acamayan bir ürün.

KrcUgur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nexus 4 yani. Daha ne güncellemeler alır :) Discovery çakılacak 4.2.2 de . He ama Fiyat performansı iyidir Discovery'nin laf yok.

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Birbirinden kat kat farklı bu iki telefonu nasıl aynı yere koyarsın ki ?
Neyse,tartışmasız ve şüphesiz Nexus 4.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bir tarafta dünyanın en güçlü cihazlarından biri, diğer tarafta Asphalt 8 i bile acamayan bir ürün.

Asphalt 8'i açıyormuş ki.

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11

Asphalt8i açamaması (açıyor mu açmıyor mu hiç bir bilgim yok dediğinden yola çıkıyorum) küçümsenecek bir ürün olduğunu göstermez ki . Aynı fiyat aralığında samsungun htc nin sonynin ve diğer markaların gayet boktan mesajlarda aramalarda kilitlenen cihazları bile var . Hem sonuçta herkes oyun için almıyor cep telefonu bu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Asphalt 8 'i gayet rahat bir şekilde oynuyorum discovery telefonumla bir şey bilmeden yazılan yorumlar bunlar

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ben de Nexus 4 var, kuzenim de GMD aldı 2 hafta önce. GMD orjinal ROM'u ile kasılmalar yaşıyor, kulaklık ses kalitesi kötü, wireless çekim gücü zayıf, ekranı aynı sayılır Nexus 4 ile ve RAM boyutu Android için düşük kalıyor. GMD'ye custom ROM kurmadık çünkü cihaz yeni olduğu için kuzenim garantiyi feda etmek istemedi. Ancak Nexus 4 orjinal hali ile tartışmasız daha iyi. Hatta şu sıralar 1000 liraya alınabilecek en iyi cihaz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım sen 925 almıyor muydun? noldu yanına bir de android mi aldıracaksın babana?

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Ben de Nexus 4 var, kuzenim de GMD aldı 2 hafta önce. GMD orjinal ROM'u ile kasılmalar yaşıyor, kulaklık ses kalitesi kötü, wireless çekim gücü zayıf, ekranı aynı sayılır Nexus 4 ile ve RAM boyutu Android için düşük kalıyor. GMD'ye custom ROM kurmadık çünkü cihaz yeni olduğu için kuzenim garantiyi feda etmek istemedi. Ancak Nexus 4 orjinal hali ile tartışmasız daha iyi. Hatta şu sıralar 1000 liraya alınabilecek en iyi cihaz.

Kulaklık Mikrofonlu olduğu için ses kalitesiz çıkıyor normal bir mp3 kulaklığı takarsan performansı belli olur

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
g.m.discovery de amma büyüttünüz ya gözünüzde gidipte böyle kaliteli telefonlarla karşılaştırıyorsunuz ya helal olsun size 2 gün sonra havası fıs diye sönecek haberiniz yok

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
g.m.discovery de amma büyüttünüz ya gözünüzde gidipte böyle kaliteli telefonlarla karşılaştırıyorsunuz ya helal olsun size 2 gün sonra havası fıs diye sönecek haberiniz yok

Aynı fiyat aralığında değil nexus 4 ama internette meselâ hepsiburadada 1089 tl nexus 4 şu aralar. 300 lira daha fazla verip nexus 4 almak daha akıl karı normalde 1300 1400 arasındaki fiyattan karşılaştırarak bakarsak gmd daha iyi

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Aynı fiyat aralığında değil nexus 4 ama internette meselâ hepsiburadada 1089 tl nexus 4 şu aralar. 300 lira daha fazla verip nexus 4 almak daha akıl karı normalde 1300 1400 arasındaki fiyattan karşılaştırarak bakarsak gmd daha iyi
ben sana katılmıyorum şahsen şu g.m.d dediğiniz alet ömrü 1 sene sürmeyecek bak görürsünüz

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Asphalt 8'i açıyormuş ki.

Markette oyun uyumsuz gözüküyor. Crackli yükleyip oynarsanız da orta ayarda arada laglar oluşuyor.

Asphalt8i açamaması (açıyor mu açmıyor mu hiç bir bilgim yok dediğinden yola çıkıyorum) küçümsenecek bir ürün olduğunu göstermez ki . Aynı fiyat aralığında samsungun htc nin sonynin ve diğer markaların gayet boktan mesajlarda aramalarda kilitlenen cihazları bile var . Hem sonuçta herkes oyun için almıyor cep telefonu bu

Tamam olaya o yönden bakmayalım. Bu telefon sadece 10 cmden yere düştü (sağ alt köşe) ve mikrofon bozuldu, kaza hasar gördü. Gercekten rezalet bir malzeme kalitesi var cihazda. Herhangi bir Yazılımsal özelliği yok. Kamera desen....

Neyse. Gayet de küçümsenecek bir ürün gözümde. Bunun yerine 2. El S3 ya da en kötü S2, Note alınabilir. Gmd yi bişey sanıp ilk alanlardanım. Bana gelen ürün arızalı üründü, sinirlenip Garanti'den sonra 500 e telefoncuya kakalayıp note aldım. Bak telefonun 10 cm hasarı.

u2a3eguj.jpg

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu neyin kafası,ikisi kıyaslanamaz bile tabi ki nexus 4..

Eren0704

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım sen 925 almıyor muydun? noldu yanına bir de android mi aldıracaksın babana?
lumia da kararsızım ben sadece aklımda olan telefonları karşılaştırıyorum ve sizinde yorumlarınızı alıyorum madem telefon alıcam iyisini alıyım o yüzden anladınmı ?

Eren0704

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bir sitede gördüm telefonlara puan vermişler gmd nexus dan daha iyi bir türlü çözemedim şu sorunu aklımda 4 telefon var optimus g,nexus,gmd,lumia 925 hangilerin eleyip sonuca ulaşabilrim lütfen yardım edin ..:((

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
bak kardeşim uzun vadede bu cihazı almayı düşünme ama kısa vadede olabilir eğer uzun süreli kullanmak için istiyorsan nexsusu öneririm en azından önerdiğin seçeneklerin en iyisi

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
2 cihazı karşılaştırmak açıkçası abesle iştigal. Tamam GM iyi cihaz ,güzel cihaz da arkasında dünya devi google olan, 2 gb ram, adreno 320 gpu ve 1.5 quad işlemcili NEXUS karşısında hiçbir şansı yok...

isacivak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok artık, böyle karşılaştırma mı olur yahu? :)

ben General Mobile Discovery kullanıyorum. GM yi alırken Nexus 4 1300 lira civarındaydı. GM yi 600 e aldım. açıkçası memnunum GM den bi sıkıntım yok. ancak bilseydim ki nexus4 999 e düşecek diye bekler nexus4 ü alırdım.

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Bende nexus 4 kullanıyorum ama şu kulaklık girişini bir türlü sevemedim şekil itibariyle.

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Markette oyun uyumsuz gözüküyor. Crackli yükleyip oynarsanız da orta ayarda arada laglar oluşuyor.

Evet,uyumsuz olduğunu biliyorum.Fakat dediğin gibi;crackli yükleyip,orta ayarda oynayınca arada laglar oluştuğunu hiç duymamıştım.Neyse,doğrudur.

free_agent

Asistan
Reaksiyon puanı
48
Karşılaştırma yapmak için aynı kategoride iki ürün olmalı.Nexus 4 ile gmd arasında 500 tl fark var.Eğer bütçeniz varsa tabi ki Nexus 4 alın.Performans bakımından bu seneki amiral modellerle aynı performansı verir,bir de güncelleme artısı var.O fiyata o özellikler tam bir f/p cihazı diğer nexuslarda olduğu gibi.

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Oldu olacak note III vs discovery olsun ne telefonmuş arkadaş özellikleri ne kadar iyi olsa da kasadan kaybediyor bende kullandım şarj yeri bozulacaktı neredeyse bozulmadan elden çıkarayım dedim.Telefon insana güven hissi vermiyor.Sanki elinde telefon yok maket var gibi hissediyorsun buda kötü bir durum.Discovery kısa vadeli kullanımlar için ideal bir telefon yoksa bir esprisi yok.Şuanda lg g2 kullanıyorum karşılaştırayım mı discovery ile iş bu noktaya geldi artık.

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
BU konuyu acmadın varsayıyıorum. NEXUS 4 ne s3 ile ne diğer kalitedeki telefonlarla kıyaslanamaz. Tabiki Nexus 4.