Eren0704
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
her bakımdan hangi telefon daha iyidir özellik bakımından v.s herşey bakımından karşılaştırırmısınız 

Bir tarafta dünyanın en güçlü cihazlarından biri, diğer tarafta Asphalt 8 i bile acamayan bir ürün.
Bir tarafta dünyanın en güçlü cihazlarından biri, diğer tarafta Asphalt 8 i bile acamayan bir ürün.
Ben de Nexus 4 var, kuzenim de GMD aldı 2 hafta önce. GMD orjinal ROM'u ile kasılmalar yaşıyor, kulaklık ses kalitesi kötü, wireless çekim gücü zayıf, ekranı aynı sayılır Nexus 4 ile ve RAM boyutu Android için düşük kalıyor. GMD'ye custom ROM kurmadık çünkü cihaz yeni olduğu için kuzenim garantiyi feda etmek istemedi. Ancak Nexus 4 orjinal hali ile tartışmasız daha iyi. Hatta şu sıralar 1000 liraya alınabilecek en iyi cihaz.
g.m.discovery de amma büyüttünüz ya gözünüzde gidipte böyle kaliteli telefonlarla karşılaştırıyorsunuz ya helal olsun size 2 gün sonra havası fıs diye sönecek haberiniz yok
ben sana katılmıyorum şahsen şu g.m.d dediğiniz alet ömrü 1 sene sürmeyecek bak görürsünüzAynı fiyat aralığında değil nexus 4 ama internette meselâ hepsiburadada 1089 tl nexus 4 şu aralar. 300 lira daha fazla verip nexus 4 almak daha akıl karı normalde 1300 1400 arasındaki fiyattan karşılaştırarak bakarsak gmd daha iyi
Asphalt 8'i açıyormuş ki.
Asphalt8i açamaması (açıyor mu açmıyor mu hiç bir bilgim yok dediğinden yola çıkıyorum) küçümsenecek bir ürün olduğunu göstermez ki . Aynı fiyat aralığında samsungun htc nin sonynin ve diğer markaların gayet boktan mesajlarda aramalarda kilitlenen cihazları bile var . Hem sonuçta herkes oyun için almıyor cep telefonu bu
Kulaklık Mikrofonlu olduğu için ses kalitesiz çıkıyor normal bir mp3 kulaklığı takarsan performansı belli olur
lumia da kararsızım ben sadece aklımda olan telefonları karşılaştırıyorum ve sizinde yorumlarınızı alıyorum madem telefon alıcam iyisini alıyım o yüzden anladınmı ?arkadaşım sen 925 almıyor muydun? noldu yanına bir de android mi aldıracaksın babana?
Markette oyun uyumsuz gözüküyor. Crackli yükleyip oynarsanız da orta ayarda arada laglar oluşuyor.