Nexus 4 vs S3

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BtRc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BtRc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar bu iki ürün arasından bana en iyisini söyleyin hangisini almalıyım sizce öğrenciyim daha çok oyun,fotoğraf,internet amaçlı kullanacağım telefonu herkesden yorum ve katılım bekliyorum ayrıca shiftdelete bu iki telefonun kıyaslamasını yaparsa çok iyi olur.

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yakın zamanda sdn Nexus 4 vs Sgs3 kıyaslaması yapacaktır.S3 de iyi telefon ben kullanıyorum bir eksiğinide görmedim 2 side alınabilir ama nexus 4 2 gb ramli sürekli güncel kalır oyun ve tarayıcı konusunda seni memnun eder ama fotoğraf konusunda pek tatmin etmiyor.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Nexus tabiki.:)

blatela1993

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Nexus şu an s3ten donanımsal olarak iyi bir telefon, zaten sürekli de güncelleme alacak s3 ise s4 geldikten sonra güncelleme de aksaklıklar yaşanacak (bkz: S2). Nexus güncelleme aldıkça performansı sürekli artacak.Fotoğrafa bir şey diyemem ama stabil bir telefon bence her şeyden önce gelir ki nexus diğer telefonlar gibi bir arayüz kullanmadığından çok da hızlı bir telefondur.Ben nexus al kafan rahat olsun derim.Yok ben kamerası çok iyi olsun istiyorum dersen de s4 ü bekle derim.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Oyun,internet,güncelleme konusunda Nexus 4, kamera olayında ikiside 8mp ama nasıl fotograf çektiklerine bakmak lazım.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
performans testlerinde nexus 4 önde.
ancak testlerde nexus 4'ün kulaklık sesi ve kamerası yetersiz görülmüş.

tasarım olarak ise nexus açık ara önde diyebilirim. samsung'un seramik beyazı dışındaki renklerinde plastik hissi çok fazla.

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Nexus 4 güncelleme ve donanım olarak iyi ancak sadece onlarda iyi :D Multimedia özelliklerinde LG biraz cimri davranmış kulaklık çıkışı kamera kalitesi falan öyle bir telefona yakışmıyor.Ancak tasarımı tabii ki s3ten daha iyi :)

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bencede Nexus daha iyi :) Multimedya olarak biraz zayıf olsa da bence seni o kadar etkileyeceğini düşünmüyorum bence yeterli.

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Donanımsal olarak bakınca Nexus 4 önde görünüyor, fakat oyunlarda yan yana getirilip test edildiğinde Nexus 4 te bazı aksaklıklar olduğu görülüyor, bazı efektlerin kapalı olması, detayların düşük olması, fps düşüşleri vb. gbi. Acaba bu gibi sorunların ortaya çıkmasının sebebi Android 4.2 nin daha stabil ve güncel olmaması mı ?

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Donanımsal olarak bakınca Nexus 4 önde görünüyor, fakat oyunlarda yan yana getirilip test edildiğinde Nexus 4 te bazı aksaklıklar olduğu görülüyor, bazı efektlerin kapalı olması, detayların düşük olması, fps düşüşleri vb. gbi. Acaba bu gibi sorunların ortaya çıkmasının sebebi Android 4.2 nin daha stabil ve güncel olmaması mı ?
O eskidendi ilk 4.2.0 daha uyumsuzdu şimdi ben kullanıyorum her alanda canavar gibi ve arkasında google olduktan sonra hep öyle kalır bkz: galaxy Nexus