Network marketing sistemi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hmzgny

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar, bir site açmak ve para kazanmak istiyorum.Sonra araştırdım ve o kadar da kolay olmadığını gördüm.rekabet ortamı çok.daha sonra kişisel wep sitesi alarak ve bunu pazarlayarak para kazanma stilini gördüm.bu sistemin adı NETWORK MARKETİNG olarak geçiyor.bu sistem bayağı bilinen bi sistem.
sizce bu sistemin içinde çalışıp para kazanabilir miyim.bilgisi olan varmı arkadaşlar

gvz124

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pm gönderebilir misin bu konu hakkında seninle konuşalım kardeş.

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Arkadaşlar, bir site açmak ve para kazanmak istiyorum.Sonra araştırdım ve o kadar da kolay olmadığını gördüm.rekabet ortamı çok.daha sonra kişisel wep sitesi alarak ve bunu pazarlayarak para kazanma stilini gördüm.bu sistemin adı NETWORK MARKETİNG olarak geçiyor.bu sistem bayağı bilinen bi sistem.
sizce bu sistemin içinde çalışıp para kazanabilir miyim.bilgisi olan varmı arkadaşlar

Dikkatli ol, herkese güvenme ;)

soneroz74

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
network marketing güvenle yapabileceğiniz bir ürünle hangi network marketing şirketine girsenizde bu ürü ekibinizi gelişletmekte kullana bilirsiniz

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
uzak durun derim üçgen piramitte parayı her daim tepedeki yer size piyon olmaktan öteye gidemezsiniz.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
kıytırık bir sistem siz eşekler gibi çalışırsınız kazancınızın büyük bir kısmını başkalarına yedirirsiniz üstelik parmaklarını bile oynatmadan :D paraya ihtiyacınız varsa bu sisteme harcayacağınız enerjiyi kendinizi geliştirmek için harcayın ya da farklı dallarda zanaat sahibi olmak için harcarsanız daha faydalı olur sizin için :)

bu arada dikkat ettim de bence üye ve bazı cevap yazan üyeler aynı kişi aklınca reklam yapmaya çalışıyor :)

corci74

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
network marketing sistem yeterli zaman ve sistemli çalışma olrsa kazanmamak için hiç bir sebep yok yeterli bir tanıtım ve ekip çalışması gerekiyor ben 2 sistemle çalışıyorum ve kazanıyorum.
talkfusion video mail kullanıyorum ve kazançlı oluyor

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ben sana şu kadarını söyleyeyim.Bizim burada da var bu sistem lanet bir durum :D Bizim arkadaş var maddi durumu yerinde o öğrendi.Ayda 3 4 5 milyar oturduğun yerden kazanmalar filan :D Bize diyordu ki bana yalvaracaksınız ben sizi almayacağım işe :D (Biz onunla çok dalga geçmiştik) Neticede gitti 600 tl ile girdi işe :D 3 ay oldu arada konferanslar oluyor adamlarla buluşuyorlar 80 tl kazandı şuana kadar :D Ona dokunmaz durumu yerinde.Ancak yanında 2 kişiyi daha soktu onlar için işler kötü :D 600 tl girdi ve alamazlar da :)

corci74

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
* Siyah Beyaz sıkıcı format yerine 700 den fazla 11 ayrı dildeki şablonu kullanarak profesyonel kaitede videolu mailler hazırlayabilirsiniz

*Ek gelir olarak da kullanabileceginiz harika bir ürün haftalık 500 dolar ile 5000 dolar kazanç imkanı.

* Tek tıklama ile binlerce kişiye gönderilebilen mailler ile gerçek zamanlı bir raporlama yapabilirsiniz.Hangi maili kim açmış ve kaç kere izlemiş rapor olarak size anında gelecektir.

* Gönderdiğiniz video mail sürekli karşı tarafın gelen kutusuna düşecektir.

* Mail indirilmeye gerek olmadan tek tıklama ile izlenebilecektir.

* Size ya da şirketinize özel tasarım kullanarak özel logolar üretebilirsiniz.

* Size çok yüksek bir tıklama dönüşüm oranı sağlayacaktır.

* Turizm , Emlak vb. sektörler ,Eğitim duyuruları , ürün tanıtımları , müşteri memnuniyetleri , özel tebrikler , kişisel kutlamalar , ticaretle uğraşan her kesim tarafından çok büyük bir ilgi görmektedir.
Her gün 15.00 ve 21.00 da canlı toplantımıza katılın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...