Netspeed

¹ ChamPoinT ¹

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
595
Selam arkadaşlar bu paket altyapı gerektiriyormu ? Kullanan varmı ? Bir sitede okudum altyapı gerektirmiyormuş ?

Amello

Doçent
Reaksiyon puanı
595
Selam arkadaşlar bu paket altyapı gerektiriyormu ? Kullanan varmı ? Bir sitede okudum altyapı gerektirmiyormuş ?
16mbps altyapı falan gerektirmez. Yine de başvuru yapıp sormanızı öneririm.

turgutsalgin

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Buradan adresinizi yazarak altyapı sorgulayın. Varsa olur yoksa zaten alamazsın.

¹ ChamPoinT ¹

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
595

Buradan adresinizi yazarak altyapı sorgulayın. Varsa olur yoksa zaten alamazsın.
Yok altyapı fakat ben bunu burdan gördüm.

turgutsalgin

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Yok altyapı fakat ben bunu burdan gördüm.
Onlar taahhütsüz internet yani herhangi bir sözleşme yapmadan alabilir ve istediğin zaman kapatabilirsin. Fakat hepsi için altyapı gerekir. Altyapınız yoksa Turkcell SuperBox veya Vodafone RedBox kullanabilirsiniz ama onlarda çok pahalı malesef.

Amello

Doçent
Reaksiyon puanı
595
Türk Telekom altyapısı benim oturduğum yerde yok fakat Türk Telekom 16 mbps internet kullanıyorum.

turgutsalgin

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Türk Telekom altyapısı benim oturduğum yerde yok fakat Türk Telekom 16 mbps internet kullanıyorum.
Benim bir arkadaşım da aynı sorunu yaşamıştı ve aylarca uğraşmıştı. Adresinde altyapı yok dediler fakat adamın evinde bir önceki kiracıdan kalan modem ve VDSL kablosu var. Hangi internet sağlayıcısını arasa sende altyapı yok deyip internet bağlamıyordu. En sonunda tesadüfen bir gün yoldan geçen Türk Telekom aracını durdurup adamları evine getirdi. Ondan sonra kontrol ettiler ve 35 Mbps hızında internet bağladılar :)

Amello

Doçent
Reaksiyon puanı
595
Ben TTNET'i arıyorum. Başkasının numarasına kayıtlanmış. Kendi numaramı veriyorum, "değiştirdik" diyorlar. Sonra yine arıyorum yine başkasının numarası çıkıyor. TTNET'in Allah belasını vermiş vereceği kadar birde ben bela okumayacağım.

¹ ChamPoinT ¹

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
595
Ya ben ne yapacağımı bilmiyorum ? Keşke şu sorun çözülse.

¹ ChamPoinT ¹

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
595
VINN gibi birşey olsa güzel olur. Bütçem 85tl falan.
Ya redbox ve superbox' u ailem kabul etmiyor. 24 veya 12 tahhüt yüzünden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazı adreslerde Türk Telekom altyapısı olmuyor fakat düşük ihtimal de olsa Turkcell Superonline altyapısı olabiliyor. İsterseniz bi arayıp sorun.
Var onun altyapısı. ADSL diye. Ama türkcell bayisi sen yanlış sorgulamısın dedi.

turgutsalgin

Asistan
Reaksiyon puanı
119
VINN gibi birşey olsa güzel olur. Bütçem 85tl falan.
Ya redbox ve superbox' u ailem kabul etmiyor. 24 veya 12 tahhüt yüzünden.

Var onun altyapısı. ADSL diye. Ama türkcell bayisi sen yanlış sorgulamısın dedi.
Superonline altyapısı internetten sorgulanmıyor sanırsam. Arayıp konuşman gerekiyor. Aradığında varsa sana zaten söyler. Yoksa da yok der. Sen istersen tekrar sor arayarak.

¹ ChamPoinT ¹

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
595
Superonline altyapısı internetten sorgulanmıyor sanırsam. Arayıp konuşman gerekiyor. Aradığında varsa sana zaten söyler. Yoksa da yok der. Sen istersen tekrar sor arayarak.
Ben kendi sitesinde sorguladım.

Ya bana GB lazım ? Bir yolu yok galiba :(

Bunu buldum.

Son düzenleme:

turgutsalgin

Asistan
Reaksiyon puanı
119

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Superonline ve kablonet için arayıp sorgulamak lazım. İkisi de bende görünmüyor ama müşteri hizmetleri var diyor kablonet kullanıyorum. Bunlar yoksa Türk telekom da yoksa altyapı yoktur.
Hatırlıyorsan sana bunu 2-3 ay önce söylemiştim hatta demiştim altyapı başvurusu yap diye. Yapmış olsan bir ihtimal 3-4 aya gelirdi.
Şuanlık tek çözüm tüm sağlayıcıları aramak gibi. Hiçbirinden hizmet alamıyorsan yapacak bir şey yok.

¹ ChamPoinT ¹

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
595
Superonline ve kablonet için arayıp sorgulamak lazım. İkisi de bende görünmüyor ama müşteri hizmetleri var diyor kablonet kullanıyorum. Bunlar yoksa Türk telekom da yoksa altyapı yoktur.
Hatırlıyorsan sana bunu 2-3 ay önce söylemiştim hatta demiştim altyapı başvurusu yap diye. Yapmış olsan bir ihtimal 3-4 aya gelirdi.
Şuanlık tek çözüm tüm sağlayıcıları aramak gibi. Hiçbirinden hizmet alamıyorsan yapacak bir şey yok.
Thank You :)
Başvurdum, TT' ye 24 megabit 2 aylık ? fiyata. 2 aylık 2 ay sonrada TürkNet' e geçecem.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Altyapı çoğu zaman diğerlerinde çıkmasa bile burda çıkıyor bilgisi, mutlaka bir bak:

Altyapı neye müsait ise bütçene göre bi şeyler karalarız :)

¹ ChamPoinT ¹

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
595
Altyapı çoğu zaman diğerlerinde çıkmasa bile burda çıkıyor bilgisi, mutlaka bir bak:

Altyapı neye müsait ise bütçene göre bi şeyler karalarız :)
Altyapı yok.

Kaç para 2 aylık?
Söyleyeyim mi ? Utanıyorum. :)