Netsof'tan bedava site yardım.

atakan16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar;
Chip dergisinin verdiği kod ile netsof'tan bir web sitesi alabiliyorsunuz.
Ben aldım kullanıcı adı şifresi,hepsi tamam fakat nasıl yayınlayacağımı ve sitenin içeriğini nasıl düzenleyeceğimi hiç bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
domain + web alanı veriyordu sanırım bugün bakmıştım :)
mümkünse detayları yazabilir misin ?

atakan16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Chip dergisi aldım orda bir kod vardı.Onu aldım netsof.net te chip banner'ına tıklayıp web alanı + domain i satın al'a tıkladım.Bilgileri girdikten sonra e-postanıza gerekli bilgiler geliyor.Ben bu kadarını anladım :) netsoftan kontrol panele girebiliyorum fakat nereden ne yapacağımı bilmiyorum :/

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Yarın büyük ihtimal alıcam dergiyi.Kısa bir video ile anlatabilirim veyahut bilen arakdaşlar sana yardımcı olacaklardır zaten. :) Bilgi için teşekürler.Son olarak web alanının boyutu ne kadar acaba ?

atakan16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
500 Mb Alan + 2GB Trafik + 1 Email Hakkı + 1 Subdomain + 1 Mysql + .tk alan adı

Temel özellikleri bunlar :) Bu netsof.net ten aldığımız siteyi yayınlamayı biliyor musunuz ?

fobyram

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende almayı düşünüyorum fakat fazla bir bilgim yok :C

maviguvercin

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ben de aynı kampanyadan aldım.joomla kurdum(cpanel/yazılımlar/softaculous/joomla/ınstall)bu şekilde ingilizce olur ama 5 saniyede kurabilisin.kurduktan sonra joomla kontrol panelinden türkçeleştiriliyo
((joomla.org.tr sitesinden tr dill paketini zip indirin.joomla kontrol panelinden excensions/dowland-upload/karşınıza çıkan yükleme butonundan indirdiğiniz tr dil paketini zip olarak yükle,yükleme tamamlanınca langue managerden tr yi seç default düğmesine tıkla)) çıkış yap tekrar gir...
TABİİ ben bunları anlattım diye çok ii bildiğim düşünülmesin ben de yeni başladım(bu kampanyayla beraber) benim de sorularım olacak.mesela joomla template yapmak istiyorum.artister diye bi program var indirdim 3-4 saat uğraştım kendi templatemi yaptım yükledim o da ne TRİAL yazıyo sitenin her tarafında.meğer ücretliymiş.buna benzer ücretsiz program tavsiyesi-template yapımı veya sitenin başında yazan ABAOUT JOOMLA-NEWS-FAQ gibi yazıların kaldırılması veya joomla templatelerinde olan MY JOOMLA yazısını nasıl kaldırabileceğim konusunda bilgisi olanlar yardım ederlerse mennun kalırım

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Netsoftan aldığınız hosting sonrasında size gerekli ftp bağlantısını yapabileceğiniz bilgiler ve netsoftun dns adresleri gönderilecek dns1.netsoft.com ve dns2.netsof.com diye.. Aldığınız domaini bu adreslere yönlendirin.

atakan16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@Maviguvercin ve Exploit arkadaşım,teşekkür ederim nasıl olacağını hemen hemen anladım:)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
bu arada bişey daha sorucam şuan vaktim var dergiyi alıcam :)
alan adı .tk mı yoksa .com olarak da alabiliyor muyuz ?

atakan16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
.tk uzantısını alabiliyoruz sadece :)

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
bu arada bişey daha sorucam şuan vaktim var dergiyi alıcam :)
alan adı .tk mı yoksa .com olarak da alabiliyor muyuz ?

.tk uzantılı alan adını ücretsiz veriliyor, .com olarak almak isterseniz ücret karşılığında alabiliyorsunuz.

kenbac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeter artık
bende çok çektim netsoftan
hala çekiyorum
seneye devam etmicem

maestroo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Google 'ye bi netsof yazdım. Açılan sayfalar hep şikayet edenlerle dolu :D

ben de aynı kampanyayla host ve domain alanlardanım ama netsofdan hiç memnun değilim:cursing:.adamlar işlerini iyi yapmıyolar.bi sorun oluyo müşteriye geri dönüş yok.ayrıca çoğu zaman vertabanı sorunları yaşıyorum.:blink:kısacası böyle ücretsiz bi sistem yerine uygun ücretli bi host+domain alın ve keyfini sürün derim :thumbup:

fedorac0re

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bu tarz ücretsiz verilen sitelerden pek hayır geleceğini sanmıyorum, ne kadar süreli ücretsiz veriliyor bilmiyorum ama burdaki amaç şu ; siz ücretsiz diye domain host falan alıyorsunuz, merak içinde bolca uğraşıp sitenizi yapıyorsunuz, bakmışsınız siteniz tutmuş veya nebileyim o kadar emek harcayıp kişisel sitenizi açmışsınız, belli bir süre sonra atıyorum 3 ay mesela size mail gelio ve sizden ücret talep ediliyor tabi bu ücret piyasadaki ücretlerden biraz tuzlu oluyor e sizde o kadar uğraş verdiğiniz sitenizden vazgeçmemek için mecburen o fahiş ücretleri ödüyorsunuz.. :glare: