Netload.in - Durmayın indirin (Resimli Anlatım)

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Rapidshare'ın bize attığı kazık yüzünden başka sitelere yönelmek zorunda kaldık.

Bunlardan birisi de NETLOAD. Peki

ama nasıl upload ve download yapacağız. Gerekli bilgi aşağıda :thumbup1:

Upload

24v1sld.png

11j7ryv.png

Download

xn6grm.png

20frlav.png

ae64oj.png

2hns4dz.png

TTelekom

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Rapidden nefret ediyorum kullanmak istemiyorum ama mecburuz herkes ona upload ediyor bunu önlemek için herkesi haberdar etmeliyiz.Rapid sadece premium üyelere çalışıyor.

Rapide alternatif olarak:

1)Mediafire(Kesinlikle tavsiye ederim)

2)Hotfile

3)Netload.in

talsuv61

Asistan
Reaksiyon puanı
6
www.speedyshare.com da var.30 mbayt sınırı var ama yeterli. Millet neden rapidde ısrar eder ki, indiririm sonra bir daha indiremem,indirirkende 3-5 defa da bi yerlere tıklamam gerekir.

e.emo14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kardesim mis gibi vip-file.com var netinin sana verdigi son hızda indiriyosun her hangi bir sinirlama yok yarım kaldı zaman devam ediyor dahane netloadin rapidden hic bir farkı yok :(
Birde duckload.com var oda aynı vip-file gibi ancak arada hız konusunda dengesizlesiyor ama o bile rapidden 10000000 kat daha iyi free kullanıcılar icin birebir.

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Netload da yakında rapid gibi popüler olur. Şu sıralar rapid le 120 çekiyorsam netload la 800 çekiyorum. Netloadtan indirmeler arttıkça onun da download hızı düşecektir.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Kardesim mis gibi vip-file.com var netinin sana verdigi son hızda indiriyosun her hangi bir sinirlama yok yarım kaldı zaman devam ediyor dahane netloadin rapidden hic bir farkı yok :(
Birde duckload.com var oda aynı vip-file gibi ancak arada hız konusunda dengesizlesiyor ama o bile rapidden 10000000 kat daha iyi free kullanıcılar icin birebir.

daha file factory, sharebase.to,bingandfree (üye olunca iyi :) ) var...:thumbup:

Iaquinta

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Hepsini geçelim rapidin tek alternatifi var oda mediafire.

dnr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bir ara hemenpaylas .com vardı. Hala mı yapım aşamasında :D ne müteahhit miş be arkadaşım...

mcc2004

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir ara hemenpaylas .com vardı. Hala mı yapım aşamasında :D ne müteahhit miş be arkadaşım...

zamanının en favori download sitesi. ftpden dosya çeker gibi ordan download ediyoduk. 2 megabyte/sn ile bi filmi 2 dkda aldığmı hatırlarım :) ama bize pek bu kadar iyilik yaramaz :) site böyle olunca ne serverlarda boş yer ne de bandwith kaldığını düşünüyorum. Bi ara google reklamı falan almışlardı ama tabi bu da onları kurtarmaya yetmedi. rapid gibi premium olayına geçiceklerdi heralde onu da yapamayınca kapatmak zorunda kaldılar diye düşünüyorum.