NetFramework Hatası, Yardım Lütfen !!!

ulubasarif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar haftalardır ne zaman bilgisayarı açsam ne zaman oturumu açsam bu hatayı alıyorum.Nette baya aradım hiç bişe bulamadım. microsoft un sitesine girdi fix programını indir dedi yaptım olmadı, netframework u yeniden yükledim olmadı. naptıysam olmadı. yardım eder misiniz ?

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Bilgisyarın acılışta bazı uygulamaları açmaya calısıyor ve netfremwork istiyor. Bunları kaptmalısınız öncelikle
1 ) msconfig /hizmetler/ tüm microsoft hizmetleriniz gizle seçili olsun. yukarıda listedeki işaretli uygulamaların işaretlerini kaldırın.
2 ) başlatma kısmına giderek acılışta başkayacak uygulamaların da işaretlerini kapatın

3: netframework 4.5 sürümünü bilgisayarınızdan kaldırın Lazım olmadıkca yüklemeyin

ulubasarif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorun çözülmedi usta.. tam olarak nasıl yapacağım ?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Intel Rapid Storage Technology yazılımını bilgisayardan kaldır. Tüm framework sürümlerini sil. Windows Updateyi çalıştır güncellemeleri yükle yeniden başlat bişey kalmaz.

ulubasarif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorun hala çözülmedi. ilk mesajımda paylaştığım print screen fotosundaki kırmızı error artık çıkmıyor fakat onun hemen arkasında görünen "needs to repaired" hatası çıkmaya devam ediyor.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
sorun hala çözülmedi. ilk mesajımda paylaştığım print screen fotosundaki kırmızı error artık çıkmıyor fakat onun hemen arkasında görünen "needs to repaired" hatası çıkmaya devam ediyor.
Net framework 3.5 sp1 yuklumu ?

efe77

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Microsoft.NET Framework Onarım Aracı 1.2 programını http://www.microsoft.com/en-us/download/confirmation.aspx?id=30135 linkinden indir ve kullan.

Microsoft .NET Framework Onarım Aracı Microsoft .NET Framework Kurulumu veya güncelleştirmeleri etkiler sık karşılaşılan sorunları algılar. Araç, .NET Framework sürümlerinin hasar görmüş yüklemelerini tamir ederek veya bilinen sorunları çözerek bu sorunları gidermeye çalışır Araç kolay kullanımlı sihirbaz tabanlı kullanıcı arabirimine (UI) sahiptir. Komut satırı kullanımı ile birlikte diğer gelişmiş seçenekleri de destekler.

.NET Framework Onarım Aracı dört adımlı işlemi aşağıdaki gibidir:
  1. Kurulum sorunlarını gidermeye çalışır
  2. Düzeltmeleri uygular (kullanıcı izni gerektirir)
  3. Yüklü tüm .NET Framework sürümlerini onarmaya çalışır
  4. Günlükleri toplayan (kullanıcı izni gerektirir)
Aracı .NET Framework'ün yüklü sürümü için bir veya daha fazla değişiklikler yapabilir.

Kolay gelsin.

ulubasarif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediğini yaptım kardeş ama sorun halen çözülmedi. Anlamadım ben ne yapsak olmuyor.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,007
Netframework sürümleri 1.1, 2.0, 3.0, 3.5, 3.5 SP1 şeklinde düşük sürümden yükseğe doğru kurulur. SP bir güncelleme ile yükseltilebilir veya SP 1 olarak indirilebilir. İlave olarak 2.0 sürümünün de SP1 ve SP2 yükseltmeleri mevcut ve yükseltmeler uyumluluk nedeniyle çıkartılmışlar. Netframewor dört kurulu bilgisayarlarda, Netframework 3.5 SP1'e ihtiyaç duyuluyorsa, Bu durumda önce Netframework 4.0, ve sonra Netframework 3.5 SP1 kurulması gerekiyor. (Sıra biraz karışıyor) Netframework 3.5 SP1, diğer önceki sürümleri kısmen desteklediği (içerdiği) için, Netframework 4.0 kurulu bir bilgisayara, diğer önceki sürümlerin de kurulmasına gerek yok. Tek başına 4.0 öncesi sürüm olarak ta kurulabilir (Windows 7 ve sonrası için geçerli) Mutlaka diğer sürümlerin kurulununu gerektiren bir uygulamayı kurmak zorunda değilseniz tabii, Win 7 ve sonrası işletim sistemlerinde, eski sürümlere ihtiyaç yok. Vista veya XP kullanıyorsanız, kurulum sıralamasını anlattığım şekilde yapabilirsiniz. Herhangi bir uygulama, belirli bir Netframwork sürümüne ihtiyaç duymadığı sürece, reastgele Netframwork kurmanıza gerek yok. Sistem ile birlikte gelen varsayılan sürüm yeterlidir. Son windows sürümlerinde Netframework sisteme dahil olarak geliyor diye biliyorum. Win 7 sonrasını hiç kullanmadığım için, Net 4.0 sonrası için kesin bir şey söyleyemem.