Netflix üyeliği başlatacam ama kart bilgisi istiyor bende de zıraatbankası var bilgileri giriyorum ama kayıtı tamamlamıyor uluslararası anlaşma olduğundan emin olun diyor uluslararası anlaşması olan banka hangileri. Yardımcı olurmusunuz
O izni nasıl yapacam ödemelerde bulamadımŞimdi tam bilgim yok ama netfix hakkında ama yeni bankacılık düzenlemesi ile kartınıza internet üzerinden alışveriş için izin istiyor du bu izni verdinizmi karta?
Teşekkür ederim cevapladığınız içininternet bankacılığına girdiğinizde bütün bankalar izin için uyarı veriyordu tabi şu an yeni yıl bu uyarıyı kapatmış olabilirler.En iyisi bankanızı arayıp görüşmek olur düşüncesindeyim.
Abi ben gençkart kullaniyorum bankanın uygulamasindan ulualararası alışveris icin onay verdim ama halen netflix de kullanamiyorum karti nasil olucak buen başta dediğim gibi kartınızın internet bankacılığı için izin verdiniz değilmi ?
uluslararası farklı bir şey olması lazım sen yinede İnternette Güvenli Alışveriş buraya bakAbi ben gençkart kullaniyorum bankanın uygulamasindan ulualararası alışveris icin onay verdim ama halen netflix de kullanamiyorum karti nasil olucak bu