Cuma saat 12:58'de #1 D DenZ159 Öğrenci Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 3 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Bluetooth kulaklıktan çok anlamıyorum 2500 TL civarında alınabilecek en iyi Bluetooth kulaklık hangisidir acaba
Bluetooth kulaklıktan çok anlamıyorum 2500 TL civarında alınabilecek en iyi Bluetooth kulaklık hangisidir acaba
Cuma saat 13:58'de #2 WooDy WooDPeCKeR Öğrenci Katılım 19 Eylül 2017 Mesajlar 5 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 43 DenZ159 dedi ki: Bluetooth kulaklıktan çok anlamıyorum 2500 TL civarında alınabilecek en iyi Bluetooth kulaklık hangisidir acaba Genişletmek için tıkla ... müzik için mi, suya toza dayanıklılık için mi, mikrofon için mi, anc için mi en iyisi? hepsi bi arada baya pahalı çünkü.
DenZ159 dedi ki: Bluetooth kulaklıktan çok anlamıyorum 2500 TL civarında alınabilecek en iyi Bluetooth kulaklık hangisidir acaba Genişletmek için tıkla ... müzik için mi, suya toza dayanıklılık için mi, mikrofon için mi, anc için mi en iyisi? hepsi bi arada baya pahalı çünkü.
Cuma saat 18:51'de #3 E erthfthd Öğrenci Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 3 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 NOLMAL KULLANIM (MÜZİK, DERS, TOPLANTI) İÇİN ANKER Q20 PLUS VEYA Q30 BENCE İDEAL Mesaj otomatik birleştirildi: Cuma saat 18:52'de YA BİRDE BENİM BİR SORUM VAR BİLGİN VARSA CEVAP YAZSAN
NOLMAL KULLANIM (MÜZİK, DERS, TOPLANTI) İÇİN ANKER Q20 PLUS VEYA Q30 BENCE İDEAL Mesaj otomatik birleştirildi: Cuma saat 18:52'de YA BİRDE BENİM BİR SORUM VAR BİLGİN VARSA CEVAP YAZSAN