Netebook Önerileriniz ?

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
yeni nesil. islemcilerde isinma
sorunu yok.
toplama pc yap kasa alirken su sogutmali kasa alirsin isini gorur

Rastafaray

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya dizüstü lazım o yüzden de N53SV-EH71 N Series Asus Notebook modeli seçtim ama emin olamadım bi türlü.

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
6 GB DDR3 1333 Mhz. ram lerin 6gb boyutu iyi ama 1333 mhz hızları düşük bence bilgisayarın performansında en önemli şeylerden biridir ram değiştirme seçeneği varsa daha hızlıları ile değiştirt yada anakart desteği varsa kendin değiş

MrKSK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Linkteki notebook'u kullanıyorum memnunum oyunlarda 2 ekran kartı olması çok işe yarıyor :mrgreen: Ay sonu ssd disk alınca pc uçuşa geçecek kısmetse. :)

Rastafaray

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Linkteki notebook'u kullanıyorum memnunum oyunlarda 2 ekran kartı olması çok işe yarıyor :mrgreen: Ay sonu ssd disk alınca pc uçuşa geçecek kısmetse. :)

Memnunsun yani bilg.dan herhangi bi problem yaşadın mı? İnternette çok iyi şeyler yazdığı kadar çok kötü şeylerde yazıyor arada kaldım.

MrKSK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben memnunum , vatan pc varsa yakınlarında ürünü incele derim. ses sistemi ayrıca harika 5+1 bağladım harika :) ,sadece diski değiştireceğim ssd alınca pc hızı değişir diyorlar normal diskide harici olarak kutulayıp kullanmak istiyorum. ısınma konusunda kafanda soru işareti kalmasın ses yok acayip bir soğutma sistemi var.

http://d1210.hizliresim.com/12/q/f61ff.jpg

Rastafaray

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben memnunum , vatan pc varsa yakınlarında ürünü incele derim. ses sistemi ayrıca harika 5+1 bağladım harika :) ,sadece diski değiştireceğim ssd alınca pc hızı değişir diyorlar normal diskide harici olarak kutulayıp kullanmak istiyorum. ısınma konusunda kafanda soru işareti kalmasın ses yok acayip bir soğutma sistemi var.

çok teşekkür ederim :)

MrKSK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
resim attım ekran kartının üst mesajda