_emre_emre_
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,263
ben de biliyorumParalı yaparlarsa ben yapacağımı biliyorum.

ben de biliyorumParalı yaparlarsa ben yapacağımı biliyorum.
Android tarafı oynarda zaten her türlü bende paralı olacağını düşünmüyorumParalı yapacaklarını sanmıyorum.
Paralı yaparlarsa ben yapacağımı biliyorum.
İyi o zaman herhangi bir sıkıntı çıkmazsa 2 gün sonra indirip deneyimlerimi paylaşabilirim.Aynen Amerika, Canada açılacak Neetase tencentle arasında mobil tarafında ciddi rekabet içindeler netase bi çok şirketle iş birliği içinde sene sonuna kadar ciddi oyunları vr çıkartacak mobile
Mesaj otomatik birleştirildi:
24 Mart Beta @TheTruthHurts
Ekli dosyayı görüntüle 144483
Beta sürümleri tam optimize edilmemiş oluyor bnce market sürümünü bkleyinİyi o zaman herhangi bir sıkıntı çıkmazsa 2 gün sonra indirip deneyimlerimi paylaşabilirim.
beleşse çıkar çıkmaz indiririmAraçların özelleştirilmesi oyun içi para karşılığı özelleştirme var büyük ihtimal ücretsiz olacak gibi
Daha beta muhtemelen android tarafında orta seviye cihazlara kadar optimize ederler en üst sistem önerisidir oSd845 ve A11’i önermişler. Cidden ağırmış bu.
A50 kaldırır mı bunu?Android ve İos İçin Beta testi Başladı vpn ile america ve canadaya bağlanıp oynayabilirsiniz beta boyutu 3.3gb
![]()
Racing Master Latest Version for Android/iOS - TapTap
Racing Master is a Fast-paced game for android.TapTap offers pre-registration for Racing MasterWelcome to the Beta Test of RACING MASTER!Racing Master is a r...www.tap.io
![]()
Android İndirme için Racing Master APK
Android için Racing Master 0.3.2 APK indir. Tüm yarış meraklıları için gerçek zamanlı bir simülasyon yarış oyunu.m.apkpure.com
Ekli dosyayı görüntüle 144861
Uygulamayı iosta göremedim yalnız. DeğişukDaha beta muhtemelen android tarafında orta seviye cihazlara kadar optimize ederler en üst sistem önerisidir o
Daha ilk beta bnce 2-3 beta sonra orta cihazlara optimize edilir bnde mi9t kullanıyorum denemiycem şimdi ama ilerde indirebilirim betayı denemek lazım cihazında boş alan varsa indir dene sende çalışırsa bnde de çalışırA50 kaldırır mı bunu?
Belki biraz daha optimisasyonla daha düşük yapabilirler.
Kaldırmazsa telefonumun ilk kaldırmadığı oyun olur.
Aynen test flight istiyomus ilerde markete açılır blki bkleyin biraz daha bölge değişerek markete glnce indirirsinizUygulamayı iosta göremedim yalnız. Değişuk
EDIT: Apple’ın testflight uygulamasını indirmem lazımmış. O da IOS 13 istiyor. Benimkisi IOS 12 :/
İndirebilirseniz deneyip fikirlerinizi paylaşınEski testflight’i indirdim. Şimdi bunu indiriyorum...umarım hayal kırıklığına uğramam
Hocam ben Vpn ile deniyorum ama olmuyor.İndirebilirseniz deneyip fikirlerinizi paylaşın
Hocam vpn kapadın ayarlara gidin googleplayi bulun tüm verilerini silin sonra vpn ile america veya canada sunucusuna bağlanın tekrar google playe link üzerinden girmeyi deneyin googleplaye sıfırdan girince olması lazım olmaz ise taptap üzerinden indirirsiniz vpnsizHocam ben Vpn ile deniyorum ama olmuyor.
Yani play storeda verdiğiniz linkte olmuyor girmiyor.
Denedim olmadı hocam.Hocam vpn kapadın ayarlara gidin googleplayi bulun tüm verilerini silin sonra vpn ile america veya canada sunucusuna bağlanın tekrar google playe link üzerinden girmeyi deneyin googleplaye sıfırdan girince olması lazım olmaz ise taptap üzerinden indirirsiniz vpnsiz
İndirdim de şu an oynamaya müsait değilimİndirebilirseniz deneyip fikirlerinizi paylaşın
TapTapdan indirrsniz hocam bugün eklerler yukarda link attım taptapdan vpnye grek klmadan kurabilirsinizDenedim olmadı hocam.
Oyuna giriş yapamassanız vpn ile kanada veya americaya bağlanıp oyuna girmeyi deneyin bazı oyunlar vpn istiyor beklemedeyizİndirdim de şu an oynamaya müsait değilim
Yakında deneyimlerimi paylaşacağım.
Coming soon diyor hocam.TapTapdan indirrsniz hocam bugün eklerler yukarda link attım taptapdan vpnye grek klmadan kurabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyuna giriş yapamassanız vpn ile kanada veya americaya bağlanıp oyuna girmeyi deneyin bazı oyunlar vpn istiyor beklemedeyiz
Eklenicek hocam bugün veya en gec yarın eklenir mutlakaComing soon diyor hocam.
Apk pure üzeriden indirsek ne olur hocam?Eklenicek hocam bugün veya en gec yarın eklenir mutlaka
Apkureden indirilmiyor denedim farklı yerlere yönlendiriyor reklam felan çıkıyor yinede deneyin uygulaması üzerindenApk pure üzeriden indirsek ne olur hocam?
Hocam ben hiç ona bulaşmayım.Apkureden indirilmiyor denedim farklı yerlere yönlendiriyor reklam felan çıkıyor yinede deneyin uygulaması üzerinden
Discord kullanmıyorum hocam yarın link bulursam burda paylasırımHocam ben hiç ona bulaşmayım.
Yarın gelirse görürüz.
İsterseniz reklam yapmıyorum ama şu sunucudan benle sohpet edebilirsiniz.
![]()
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.gg
Uptodowna geldi kendi uygulamasını indirip ordan kurabilirsinizHocam ben hiç ona bulaşmayım.
Yarın gelirse görürüz.
İsterseniz reklam yapmıyorum ama şu sunucudan benle sohpet edebilirsiniz.
![]()
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.gg
Hocam ben Uptodown dan indiridim ama cihaz uyumlu değil dedi.Yanlız harbi görseller mobile glmiş en iyisi olabilir