Nero Yola Geldi: Artık Ücretsiz!

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Bugüne kadar tek fazlalığı üzerindeki etiket olan optik medya yazma programı Nero'nun artık ücretsiz bir sürümü de mevcut. Hemen indirin.

Temel CD ve DVD yazdırma işlemleriniz için Nero kullanmak istiyorsanız, artık ücretsiz bir sürüm de mevcut. Ancak paralı olan tüm yazılımlarda olduğu gibi, ücretsiz sürümde sadece en temel yazma işlemleri ve üstüne bir de Ask.com araç çubuğu yer alıyor.
nero9-asktool1249064673.jpg
Eğer ImgBurn gibi daha başarılı ücretsiz sürümler yerine özellikleri düşürülmüş Nero'yu tercih edecekseniz, kurulum ekranında yukarıdaki adıma geldiğinizde, "Install Nero without the Ask Toolbar" seçeneğini işaretlemeyi unutmayın.
:: Nero 9'u bu sayfaya e-posta adresinizi girdikten sonra indirebilirsiniz.
:: Hangi DVD yazdırma programını kullanıyorsunuz?
Bilgi İçin : Nero
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Nero işe yaramaz artık ..:)

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
asıl işini bırakıp da ilgisiz alakasız yönelmeler sergilediği günden beri korsan nero bile kullanmıyorum.

aynı şekilde winamp da mp3 çalmaktan başka bir sürü açılımlar yaptı. ama tek başarısı gözümden düşmek oldu. Türkçe'si olduğu halde hem de ...

Artık Cd-Dvd yazma programım; Ashampoo Burning Studio 6
Mp3 Oynatıcım; AIMP2

elveda Nero ve Winamp.

Bu arada Nero'yu müslüman yapıp Nuri diye önümüze sürebilme olasılıklarına hazırlıklı olduğumu da belirtmek isterim.

betelguese

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ImgBurn yazıda tavsiye edildiği kadar iyi mi? Ben cd yazma programı olarak CdBurnerXP kullanıyordum. Merak ettim ImgBurn prrogramını.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
En son sürümü için 2.5 GB dediler. Hiç kullanmadım, kullanmayı da düşünmüyorum.
K3b bana yetiyor.

zeytark

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cdburnerxp die bir pro keşfettim o daha iyi türkçe ve ücretsiz artık nero dibe dogru gidiyor

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bunu da bir deneyelim bari.

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
:: Hangi DVD yazdırma programını kullanıyorsunuz?
ImgBurn kullanıyorum.. ücretsiz, sade, işlevsel, hızlı bir program, herkese öneririm.. sadece cd-dvd yazma kopyalama vs. vs. işlemler için fazlasıyla yetiyor..

muallem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzantısı iso olan dosyaları yazdırabiliyormu? İndirip denediğimde yazmamıştı.

macit

Asistan
Reaksiyon puanı
0
asıl işini bırakıp da ilgisiz alakasız yönelmeler sergilediği günden beri korsan nero bile kullanmıyorum.

aynı şekilde winamp da mp3 çalmaktan başka bir sürü açılımlar yaptı. ama tek başarısı gözümden düşmek oldu. Türkçe'si olduğu halde hem de ...

Artık Cd-Dvd yazma programım; Ashampoo Burning Studio 6
Mp3 Oynatıcım; AIMP2

elveda Nero ve Winamp.

Bu arada Nero'yu müslüman yapıp Nuri diye önümüze sürebilme olasılıklarına hazırlıklı olduğumu da belirtmek isterim.

belki nortonda nurten olur kimbilir :)

Biber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
CDBurnerXP derim daha da bi şey demem, hepi topu 3-4 MB olan bu yazılım küçücük boyutuna rağmen yaptığı işle övgüyü hakediyor

Nuri,nurten :)))

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
burnaware kullanın süperrr artık benim için nero bitti :thumbdown:

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Bende Nero'yu kullanmıyorum.Boşu boşuna gereksiz yok video playermiş,yok ses kaydedicisiymiş,dolduruyor içine sonra 400-500 mb oluyor.İmgBurn,CdburnerXp işimi fazlasıyla görüyor...

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Ben nero kullanıyorum. Yazdırma konuusnda Memnunum. Ancak medya oynatıcısını sevmiyorum Özellikle Nero Showtime ile bugüne kadar terfi ettiğim toplam 5 sistemime 20-30dan fazla format attım ancak 1 defa mı ne bunu kullanabildim. Diğerlerinde bu program çalıştırıp bir dosya açmak isteğimde program kilitleniyor.

Görev yöneticisinden kapatmak zorunda kalıyorum. En sık kullandığım medya oynatıcısı Jet Audio ve K-Lite Mega Codec paketi içinden çıkan Medai Player Classic..

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Ben Windows ta imgburn linux ta k3b kullanıyorum. nero falan hikaye artık.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
artık nero devri kapandı :D geçin ashaampo'ya keyfinizi yaşayın :lol:

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İndirecekler sakın indirmesin! İçinde sadece kopyalama ve veri yazdırma var. Başka bir şey yok!

erkek2

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Totally Free Burner

yada

Ashampoo Burning Studio Free

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
CD/DVD yazmak için Nero 7'yi kullanıyorum(8 ve 9'u da deneyip beğenmemiştim).Sanal CD sürücüsü ve ISO dosyalarını açmak için PowerISO programını kullanıyorum.Herkese PowerISO'yu tavsiye ederim(Ayrıca CD/DVD de yazıyor,ama Nero varken kullanmıyorum).

firtinax

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Nero'yu bu kadar kötülemenizi anlamsız buluyorum. Ücretsiz sürümler dışında Nero ile rekabet edebilen başka bir program yok. Bu kadar da başarısız bir program değil. 2000 yılında aldığım ilk CD-RW ile beraber Nero kullanmaya başladım. Ek özellikleriyle beraber lisans bedeli yüksek sayılmaz ki Nero birçok DVD-RW ile beraber bundlle olarak bedavaya geliyor.
Son söz yiğidi öldür hakkını yeme....