Trrrek Çillo karabasan
Doçent
garipHocam viko gibi markalar mesela sana priz getiriyorlarmış eve bunu toplayıp gelip senden alıyorlar para her bir priz için 50kr ile 2 tl arasında değişiyormuş
garipHocam viko gibi markalar mesela sana priz getiriyorlarmış eve bunu toplayıp gelip senden alıyorlar para her bir priz için 50kr ile 2 tl arasında değişiyormuş
zaten istiyorum vermeyenler oluyor amaYoldan geçenlerden 50kr iste.
Şöyle işlerden herkes bahsediyor ama b'itanesine bile denk gelmedimUfak tefek part time işlerde çalışabilirsin.
Ben öğrenciyken komşumun bahçesini temizledim yeri geldi garson oldum. Her türlü işi yaptım. İsteyene iş çok ancak emeğinin karşılığı verilir mi? Orası şüpheli.Şöyle işlerden herkes bahsediyor ama b'itanesine bile denk gelmedim![]()
Ben öğrenciyken komşumun bahçesini temizledim yeri geldi garson oldum. Her türlü işi yaptım. İsteyene iş çok ancak emeğinin karşılığı verilir mi? Orası şüpheli.
İlk başta başka bir işte çalışacakasın. Sonra da biriken para ile bu iş. Yoksa kredi ile olmaz bu iş.Bu güzel iş ama sermaye lazım azda para olsa lazım kredi çeksem faiz biner kalkamam üstünden
Logo tasarlamak kolay zor açısından değişiyor değil mi?Bionluktan freelacer kaydolup logo falan tasarlayabilirsin.Ben 5 günde 180 tl kazandım