- Reaksiyon puanı
- 10,455
Ufak tefek part time işlerde çalışabilirsin.
Logo ne kadar para getiriyor ki?bilmem logo tasarlama işine girişebilirsin kendini geliştirerek logo tasarlayabiliyorsun ve para kazanabiliyorsun bide blog yazarlığı vardı ama o logo kadar para getirmiyorr
Hele hele öyle bi iş mi varmış türkiyede ?Ayda 2500 dolar maaş 45 gün keyfi 3 ay yaz tatili 30 gün mazaret izni olursa anca orada çalışırım yoksa kesinlikle hiçbir şekilde çalışmaya değmez.
Bu güzel iş ama sermaye lazım azda para olsa lazım kredi çeksem faiz biner kalkamam üstündenTamirci gibi bir dükkan açmak için 5.000 lira fazla fazla yeter. Malzemeler 500 tutar. Kira stopaj vs. 1.500 civarı. Geri kalan 2500 ile de işi tutturma kadar kiranı karşılarsın.
Banka soyarakLütfen git çırak ol demeyin denedim kimse almadı sizce neler yapılarak para kazanılır
2000 İQBanka soyarak![]()
Hocam viko gibi markalar mesela sana priz getiriyorlarmış eve bunu toplayıp gelip senden alıyorlar para her bir priz için 50kr ile 2 tl arasında değişiyormuş2000 İQ
garipHocam viko gibi markalar mesela sana priz getiriyorlarmış eve bunu toplayıp gelip senden alıyorlar para her bir priz için 50kr ile 2 tl arasında değişiyormuş
zaten istiyorum vermeyenler oluyor amaYoldan geçenlerden 50kr iste.
Şöyle işlerden herkes bahsediyor ama b'itanesine bile denk gelmedimUfak tefek part time işlerde çalışabilirsin.
Ben öğrenciyken komşumun bahçesini temizledim yeri geldi garson oldum. Her türlü işi yaptım. İsteyene iş çok ancak emeğinin karşılığı verilir mi? Orası şüpheli.Şöyle işlerden herkes bahsediyor ama b'itanesine bile denk gelmedim![]()
Ben öğrenciyken komşumun bahçesini temizledim yeri geldi garson oldum. Her türlü işi yaptım. İsteyene iş çok ancak emeğinin karşılığı verilir mi? Orası şüpheli.
İlk başta başka bir işte çalışacakasın. Sonra da biriken para ile bu iş. Yoksa kredi ile olmaz bu iş.Bu güzel iş ama sermaye lazım azda para olsa lazım kredi çeksem faiz biner kalkamam üstünden
Logo tasarlamak kolay zor açısından değişiyor değil mi?Bionluktan freelacer kaydolup logo falan tasarlayabilirsin.Ben 5 günde 180 tl kazandım