_Zaur_
Dekan
Çaktırma![]()
Abi millet bir birine savaş açtı burda resmen
Çaktırma![]()
Abi millet bir birine savaş açtı burda resmen![]()
Bu kadar yazınca sağır sultan bile anladıÇaktırma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çaktırma
Çaktırma
Çaktırma
Çaktırma![]()
Merhaba bence hangi isi iyi biliyorsaniz onu yapin bi de Stocklardan para kazana bilirsiniz.İyide sunucu hatası oldu dedi 7 kere göndermiş
Aynen devam ederse bir modaretörden konuyu kapatmasını rica edeceğim
hmmm iyi haaUzay ve havacılık mühendisliğinde de iyi para var.
Armatörlük te yapabilirsin.
sakın oyle bir şeye bulaşmaBanka dan kredi çek.
aman reis kredi çok sıkıntı faiz binerse kalkamam üstünden hayatım mahvolurgerçekten paraya hemen ihtiyacın yoksa sevebileceğin bir işi yapabilirsin
az bir parayla dükkan açabilirsin
sakın oyle bir şeye bulaşma
Oku, güzel bir işin olsun, kazan en basit yolu bu yada git çırak olLütfen git çırak ol demeyin denedim kimse almadı sizce neler yapılarak para kazanılır
Youtube kanalı açarak hemen para kazanamaz çok basit bir şey değil.YouTube kanalı açıp video çekebilirsin.Bim,Şok gibi marketlerde çalışıp para kazanabilirsin.
Yakında bi işe girip çalışmam lazım ve ailem de aynı şekil markete falan gir diyor. Şimdi orası berbatsa hangi yere sormak daha mantıklı, her yerde almıyor genelde?Çalışan ayrı köle ayrı bu ayrımı yapalım önce bir.Nazi kampının modern hali diyorum adamlar resmen modern kölelik sistemi uyguluyor diyorum sen hâlâ çalışan diyorsun.Çalışan falan değilsin arkadaşım.Benim aşağılamamdan ne olacak sıradan bir insanım ben orda köle gibi kullanılan insanlar her gün aşağılanıyor zaten.Girin yorumları okuyun Türkiye'nin her yerinden yorum yazanlar var rezalet bir yer.
Kamera ve mikrofon yok. Ekran kaydı da alamam. Var mı kanal fikrin?Benimki bir öneri.Senin bu zamana kadar para kazanmaman bundan sonrada kazanmayacağın anlamına gelmiyor.Her işte başarı için bir püf nokta var.Onu bulursan olur.
okumakda kolay değil tamam hele bu eğitim sistemi ile bu ekonomi ile hiç olmaz tamam diyelim okudum öğretmen oldum atanmayı beklicem belki hiç atanamayacağım zor atanma işleriOku, güzel bir işin olsun, kazan en basit yolu bu yada git çırak ol
Öyle diyerek de çocuğun hayalleri ile oynamayalım tamam durumlar böyle ama, mutlaka bu durumların içinden başarı ile çıkan kişiler oluyor.okumakda kolay değil tamam hele bu eğitim sistemi ile bu ekonomi ile hiç olmaz tamam diyelim okudum öğretmen oldum atanmayı beklicem belki hiç atanamayacağım zor atanma işleri