Trrrek Çillo karabasan
Doçent
başarı ile çıkan para ile çıkıyorÖyle diyerek de çocuğun hayalleri ile oynamayalım tamam durumlar böyle ama, mutlaka bu durumların içinden başarı ile çıkan kişiler oluyor.
başarı ile çıkan para ile çıkıyorÖyle diyerek de çocuğun hayalleri ile oynamayalım tamam durumlar böyle ama, mutlaka bu durumların içinden başarı ile çıkan kişiler oluyor.
Yoo neden ki?başarı ile çıkan para ile çıkıyor
okula gidiyoruz kaynak kitap alın diyolar onla ders işlicez diyorlar bir hoca 2 3 tane kitap aldırıyor kitabın tanesi 50tl durumu olmayan ne yapacak peki ????Yoo neden ki?
İşteokula gidiyoruz kaynak kitap alın diyolar onla ders işlicez diyorlar bir hoca 2 3 tane kitap aldırıyor kitabın tanesi 50tl durumu olmayan ne yapacak peki ????
Dükkan masrafı var, iş yeri ruhsatı var.Gidin emlakçılık falan yapın o zaman.
Ayrıca adam paradan bahsediyor. Okumakla paranın ne alakası varsa.okumakda kolay değil tamam hele bu eğitim sistemi ile bu ekonomi ile hiç olmaz tamam diyelim okudum öğretmen oldum atanmayı beklicem belki hiç atanamayacağım zor atanma işleri
Dükkan masrafı var, iş yeri ruhsatı var.
Ayrıca adam paradan bahsediyor. Okumakla paranın ne alakası varsa.
Onlar maaşlı çalıştırmıyormuş diye duydum.Dükkan açmasına gerek yok emlakçı dükkanlarında başlayabilir.
Onlar maaşlı çalıştırmıyormuş diye duydum.
Konuyu açmadım ama konuyu açandan daha ilgiliyim.konuyu açan arkadaşım ilk önce kendini kısaca tanıtmalısın
yaşın kaç
tahsilin ne
becerilerin, kariyerin niteliklerin eğitimlerin nelerdir
nerede ikamet edersin
bunları yazarsan daha kolay olur
Logo ne kadar para getiriyor ki?bilmem logo tasarlama işine girişebilirsin kendini geliştirerek logo tasarlayabiliyorsun ve para kazanabiliyorsun bide blog yazarlığı vardı ama o logo kadar para getirmiyorr
Hele hele öyle bi iş mi varmış türkiyede ?Ayda 2500 dolar maaş 45 gün keyfi 3 ay yaz tatili 30 gün mazaret izni olursa anca orada çalışırım yoksa kesinlikle hiçbir şekilde çalışmaya değmez.
Bu güzel iş ama sermaye lazım azda para olsa lazım kredi çeksem faiz biner kalkamam üstündenTamirci gibi bir dükkan açmak için 5.000 lira fazla fazla yeter. Malzemeler 500 tutar. Kira stopaj vs. 1.500 civarı. Geri kalan 2500 ile de işi tutturma kadar kiranı karşılarsın.
Banka soyarakLütfen git çırak ol demeyin denedim kimse almadı sizce neler yapılarak para kazanılır
2000 İQBanka soyarak![]()
Hocam viko gibi markalar mesela sana priz getiriyorlarmış eve bunu toplayıp gelip senden alıyorlar para her bir priz için 50kr ile 2 tl arasında değişiyormuş2000 İQ