herkese merhaba, ben bu yıl kocaeli bilgisayar mühendisliğini tercih verecem inşallah. kaç zamandır birkaç projem var. o projeler hakkında araştırma yapıyorum. internet daha doğrusu akıllı telefonlarlarda uygulama şeklinde çalışacak yada tablette bir uygulama olarak çalışacak projeler bunlar.. mesela instagram mantığının ticari bir alanda daha özelleştirilmiş bir hali gibi..(ama değil :biggrin: buna benzer yani). şimdi ben inşallah e tohum endover gibi yerlerde yarışacam önce ama öncellikle benim yazılım öğrenmem gerekiyor.ortada sadece fikir var o fikri bir kalıba sokmam için yazılım öğrenmem gerekiyor. fakat ben henüz html bile bilmiyorum..
şimdi sorum şu: ben önce web programlama ile mi başlamalıyım (html5,css3,php,mysql).ya da direk algoritma eğitiminden sonra ios yada android programlama eğitimine mi başlamalıyım...
yada siz benim durumu gördünüz şimdi benim bir an önce yazılım ögrenip projelerimin peşine düşmem gerekiyor.sizce nereden nasıl başlamalıyım..(bu arada öğreneceğim herşeyi internetten öğrenecem ve ingilizcem de iyi değil)
şimdiden çok teşekkürler...
şimdi sorum şu: ben önce web programlama ile mi başlamalıyım (html5,css3,php,mysql).ya da direk algoritma eğitiminden sonra ios yada android programlama eğitimine mi başlamalıyım...
yada siz benim durumu gördünüz şimdi benim bir an önce yazılım ögrenip projelerimin peşine düşmem gerekiyor.sizce nereden nasıl başlamalıyım..(bu arada öğreneceğim herşeyi internetten öğrenecem ve ingilizcem de iyi değil)
şimdiden çok teşekkürler...