Giresun merkez![]()
Gemiler Çekeği, sizinki?Hemşehrim bi gel şöyle... Giresun merkezin neresindesin ?
Gemiler Çekeği, sizinki?
Çıtlakkale nerdeyse 6 km uzaklıkta ama olsun, merkez olması yeterÇıtlakkaleyakın sayılırız topraam.
insanları gıcıkniye pek anlaşamıyorsun![]()
insanları gıcık![]()
bende o insanlardanım yani bazıları diyim o zamanbende o insanlardanımbendemi gıcığım şimdi
bende o insanlardanım yani bazıları diyim o zaman![]()
bu senin içinde geçerliHı Öyle Olur Bak Bu Arada Yavaş ol yetişemiyoruuuuum![]()
ahahaha![]()
![]()
marmara akar hocaam![]()
Marmara marmara diye övünüyoruzda bizim burda daha fiber yok kardeşimbide en merkezi yerlerden olan Eyüp'de oturuyorum
![]()
Tabiki alakalı marmara dedim farkındaysan ama tabi sana kalmış birşey.Ayrıca forumada bugün üye oldum insan biraz daha hassas olur.pek alakalı oldu. hemen yetkililerle görüşüyorum.
foruma hoş geldiniz, bundan sonra birine bi şey yazmadan önce foruma ne zaman üye olduğuna bakıp hassasiyetimi ayarlarım. insanlık dersiniz için teşekkürler.Tabiki alakalı marmara dedim farkındaysan ama tabi sana kalmış birşey.Ayrıca forumada bugün üye oldum insan biraz daha hassas olur.
Alakasız birşey yazınca böyle olması bana garip geldi asıl.
Sen bana bakmadan önce #104 e bak araştır kahkahadan ölüyor adamlar.Sana kardeşim diyip alıntı yapıp sana cevap verende kabahat. :thumbdown:
Keşke yetkililerle görüşüyorum demeden önce tatlı dille bunları yazsaydınforuma hoş geldiniz, bundan sonra birine bi şey yazmadan önce foruma ne zaman üye olduğuna bakıp hassasiyetimi ayarlarım. insanlık dersiniz için teşekkürler.
nerede oturuyorsunuz? sorusu ile açılmış bi konuya fiber ile bağlantı yapmak bana alakasız geldiği ve bunu belirttiğim için de üzgünüm.![]()
"marmara akar" derken marmara ile övündüğümü siz nereden çıkarttınız? ben en kalabalık bölge marmara olduğu için doğal olarak bu ankette de marmaranın en çok oyu alan bölge olacağından bahsetmiştim.
sen "yetkililerle görüşüyorum"dan ne anladın acabaKeşke yetkililerle görüşüyorum demeden önce tatlı dille bunları yazsaydın![]()