Nerede Oturuyorsunuz?

Bölge olarak nerede yaşıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    276

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Ankete yurtdışı seçeneği eklendi.

OnurSorhan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Eee Benim Karışık :D
Amasyada Okuyorum
İstanbulda'da kalıyorum
İzmirde'de Sürekli Değişiyor :D

foreverfree

Profesör
Reaksiyon puanı
1
vuuuu karadeniz can, amasya da şehirlerin dibidir ya ama biz pek anlaşamıyoruz :D

chatalak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsun Karadenizin incisi :D az daha boğuluyoduk dün selde ama olsun canımız feda:D

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
pek alakalı oldu. hemen yetkililerle görüşüyorum.
Tabiki alakalı marmara dedim farkındaysan ama tabi sana kalmış birşey.Ayrıca forumada bugün üye oldum insan biraz daha hassas olur.
Alakasız birşey yazınca böyle olması bana garip geldi asıl.
Sen bana bakmadan önce #104 e bak araştır kahkahadan ölüyor adamlar.Sana kardeşim diyip alıntı yapıp sana cevap verende kabahat. :thumbdown:

Detected

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ege ama Marmara baya çoğunlukta İstanbul'dan dolayı.

elmalisoda

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Tabiki alakalı marmara dedim farkındaysan ama tabi sana kalmış birşey.Ayrıca forumada bugün üye oldum insan biraz daha hassas olur.
Alakasız birşey yazınca böyle olması bana garip geldi asıl.
Sen bana bakmadan önce #104 e bak araştır kahkahadan ölüyor adamlar.Sana kardeşim diyip alıntı yapıp sana cevap verende kabahat. :thumbdown:
foruma hoş geldiniz, bundan sonra birine bi şey yazmadan önce foruma ne zaman üye olduğuna bakıp hassasiyetimi ayarlarım. insanlık dersiniz için teşekkürler.
nerede oturuyorsunuz? sorusu ile açılmış bi konuya fiber ile bağlantı yapmak bana alakasız geldiği ve bunu belirttiğim için de üzgünüm. :)
"marmara akar" derken marmara ile övündüğümü siz nereden çıkarttınız? ben en kalabalık bölge marmara olduğu için doğal olarak bu ankette de marmaranın en çok oyu alan bölge olacağından bahsetmiştim.

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
foruma hoş geldiniz, bundan sonra birine bi şey yazmadan önce foruma ne zaman üye olduğuna bakıp hassasiyetimi ayarlarım. insanlık dersiniz için teşekkürler.
nerede oturuyorsunuz? sorusu ile açılmış bi konuya fiber ile bağlantı yapmak bana alakasız geldiği ve bunu belirttiğim için de üzgünüm. :)
"marmara akar" derken marmara ile övündüğümü siz nereden çıkarttınız? ben en kalabalık bölge marmara olduğu için doğal olarak bu ankette de marmaranın en çok oyu alan bölge olacağından bahsetmiştim.
Keşke yetkililerle görüşüyorum demeden önce tatlı dille bunları yazsaydın :)

elmalisoda

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Keşke yetkililerle görüşüyorum demeden önce tatlı dille bunları yazsaydın :)
sen "yetkililerle görüşüyorum"dan ne anladın acaba :) sanırım yanlış anladın. her neyse ben espri yapmıştım. fiber internet ile ilgili yetkililerle görüşmekten bahsettim. :D