Nerden almalıyım ?

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
i pad alıcam bu ay sonunda taksitle almak daha kolay benim açımdan ama teknosa bimeks gibi yerlerden de almak istemiyorum açıkcası garantiye gittiği zaman bir sürü sorun olabiliriyor uğraşmak istemiyorum onun açısından apple kendi sitesindeki store dan kredi kartına taksitle alırken kapıda falan mı ödeniyor bu konuda pek bir bilgim yok ve orası sorun çıkarmaz değil mi

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Appstoredan kredi kartiyla alabilirsin kapida odeme yok ben bimeksden almistim 1750 ken app storeda bimeksden 1530 a almistim o yuzden diger magazalara bakmansa fayda var

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Appstoredan kredi kartiyla alabilirsin kapida odeme yok ben bimeksden almistim 1750 ken app storeda bimeksden 1530 a almistim o yuzden diger magazalara bakmansa fayda var
kredi kartı ile apple store dan nasıl alışveriz yapabiliryoruz ozaman ? Belli bir fiyat farkı var evet ama olurda birşey olursa eğer çok sorun çıkartıyorlar bunu istemiyorum açıkcası bende

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
apple store'da kapıda ödeme yok, havale ve kredi kartı ile ödeme seçenekleri mevcut. satın almak için ürünü sepete ekledikten sonra ödeme sayfasında kredi kartı bilgilerinizi girmeniz yeterli

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
apple store'da kapıda ödeme yok, havale ve kredi kartı ile ödeme seçenekleri mevcut. satın almak için ürünü sepete ekledikten sonra ödeme sayfasında kredi kartı bilgilerinizi girmeniz yeterli
şu taksitlendirme seçeneği şubat 1 de başlıyor ya bu apple store da da geçerli olucak mı oradada taksit kalkıcak mı ?

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
şu taksitlendirme seçeneği şubat 1 de başlıyor ya bu apple store da da geçerli olucak mı oradada taksit kalkıcak mı ?

Evet, her yerde geçerli olacak. Yalnız tamamen kalkmayacak, taksit sayısı azalacak :)

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
i pad alıcam bu ay sonunda taksitle almak daha kolay benim açımdan ama teknosa bimeks gibi yerlerden de almak istemiyorum açıkcası garantiye gittiği zaman bir sürü sorun olabiliriyor uğraşmak istemiyorum onun açısından apple kendi sitesindeki store dan kredi kartına taksitle alırken kapıda falan mı ödeniyor bu konuda pek bir bilgim yok ve orası sorun çıkarmaz değil mi
sana katılıyorum teknosa ve bimeks gibi yerlerden garanti sorunu yaşadım direk markanın magazasından almak daha mantıklı.... ama apple store kapıda ödeme yok diye biliyorum kredi kartıyla alınıyor... bu arada ipad ın hangi modelini alıcaksın ?....

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
air ve retinalı mini arasında git gel yaşıyorum şuan

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Evet, her yerde geçerli olacak. Yalnız tamamen kalkmayacak, taksit sayısı azalacak :)
biraz bilgilendirir misiniz bu konuda pek bir fikrim yok da

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
şimdi mesela 18 şubatta tablet aldım diyelim 12 taksit yerine 9 veya 6 taksit mi olucak en kötü ihtimalle

tablet bilgisayarlar telekomünikasyon kategorisine girerse hiç taksit yapılamayacak. genel elektronikten sayılırsa maksimum 9 taksit olacak. pakette hala belirsizlikler olduğu için alabiliyorsan şubattan önce al

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tablet bilgisayarlar telekomünikasyon kategorisine girerse hiç taksit yapılamayacak. genel elektronikten sayılırsa maksimum 9 taksit olacak. pakette hala belirsizlikler olduğu için alabiliyorsan şubattan önce al
paket tam olarak ne zaman açıklanacak

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
paket tam olarak ne zaman açıklanacak

açıklandı ama belirsizlikler var: cep telefonuna taksit olmayacak bunu herkes tahmin edebiliyor ama dizüstü bilgisayar, tablet bilgisayar gibi ürünlere taksit olacak mı gibi sorular sadece senin benim değil teknoloji market yöneticilerinin de merak ettiği bir konu. en geç uygulanmaya başlayacağı tarihte tüm soru işaretleri ortadan kalkar

http://hotmobilepress.com/mobil-dunya/kredi-karti-taksit-yasagi-neleri-kapsiyor/

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
En ucuz ve garantili nerden buluyorsan ordan al.