Neo V'ye CyanogenMod 10 kuran var mı?

OrbitaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar Xperia Neo V cihazlarınıza aranızdan birisi CyanogenMod 10 kurdu mu?

-Performans olarak nasıl?

-Kamera vb. sorunlar var mı?

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim ben senin kullandığın telefonu almayı düşünüyorum. Tarafsız olarak + ve - lerini yazar mısın özetle? Çok sağol şimdiden...

En çok şunu merak ediyorum. Eğer android 4 kurulu ise performans nasıl? Donuyor mu?

OrbitaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne için kullanacağına bağlı ben sosyal ağlar için çok memnunum,angry birds amazing alex gibi basit oyunları kasmadan oynayabiliyorsun ama Asphalt 6 gibi oyunlarını oynarken telefon kasıyor. Android 4.0.4 performansından memnunum.

Sürekli mobil internette online olduğum içinse şarjım ortalama 1 gün dayanıyor.

Bu kadar açıklama kafi diye düşünüyorum,iyi günler.

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben neo v den memnunum valla :)

Ama bu konu hakkında pek bilgim yok cyanogenmod ne ya ? :D

Hwoarang

Doçent
Reaksiyon puanı
0
asphalt 7 'yi daha satın almadım. asphalt 6 için demiştim.
Farkettim onu zaten.
Asphalt 7 akıcı ama asphalt 6 takıldığına göre mantıken bu sorun yapımcı firmadan kaynaklanıyor telden değil.
Asphalt 6 yı xperia neo v ye göre optimize etmemişler.
Benzer sorun Temple run brave de de var. Xperia neo v de takılıyor. Ama demek değil ki xperia neo v temple run brave i kaldırmıyor. Çünkü 4 çekirdekli htc one x de bile kasılmalar oluyor.

Özetle xperia neo v fiyatına göre hala alınabilecek telefon.

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ne için kullanacağına bağlı ben sosyal ağlar için çok memnunum,angry birds amazing alex gibi basit oyunları kasmadan oynayabiliyorsun ama Asphalt 6 gibi oyunlarını oynarken telefon kasıyor. Android 4.0.4 performansından memnunum.

Sürekli mobil internette online olduğum içinse şarjım ortalama 1 gün dayanıyor.

Bu kadar açıklama kafi diye düşünüyorum,iyi günler.

İşin aslına bakarsan hiç oyun oynamam. Ben normal kullanım için diyorum. Menü geçişleri felan. Takılmalar?

Hwoarang

Doçent
Reaksiyon puanı
0
cm10 kurmak için henüz erken bence. Biraz daha stabil hale gelsin , bu arada Sonyden Jellybean güncellemesi ile ilgili iyi bir haber gelmezse o zaman kurulabir.
Şimdilik telefonun bootloader'ını açıp telefonu garanti dışı bırakmaya değmez.

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Orbital kardeşim senden bir şey rica edebilir miyim? Telefonun kendi sms uygulamasıyla dener misin en çok kaç kişiye mesaj gönderebiliyorsun tek seferde... Bu benim için çok önemli. Bu arada neo v'de görüntülü görüşme yokmuş. Uygulama ile oluyormuş.

Hwoarang

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Doğrudur. Ön kamera olmasına rağmen gsm üzerinden görüntülü görüşme yok. Skype Tango vb yazılımlarla internet aracılığıyla görüntülü görüşebilrsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
öncelikle tele güncelleme yapmadan önce mükemmeldi ap4s yanında cüce kalıyordum tüm sitelerden flash içerikleri açabiliyordum telde takılmayı boşver gram yavaşlama yoktu lakin 4 e yükselttim tel kafayı yedi bırak 4s i bnm nokia 6600slidem bile şuan daha iyi performans sergiliyordu...
şuanda Bilgisayardan ayarları sıfırladım depolamaları sildim telde gram bişey yok harika çalışıyor ama uygulama yüklemiyorum tekrar kasar diye!:..

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
En son CM10 kuran var mı? Alakasız cevaplar vermeyelim ya da alakasız sorular sormayalım lütfen.