Çok yavaş iniyor ama 2 gün sonra inecek diyor normal mi bu acabaRica ederim iyi seyirler ?
2012 yılından beri forumun en büyük takipçisiyim. Bir anlık dalgınlığa geldi, uyaran arkadaşlar olunca sildim. Bu tarz şeyleri çok paylaşmak istemek derken neyi kastediyorsunuz anlamadım? Moderatör olunca üyelerin illegal şeyleri paylaşmaya kasti çalıştığını mı düşünüyorsunuz?Yani 2012 yılından beri forumda olan birisisiniz ve Torrent linki paylaşıyorsunuz. Sonra da işin görülsün hesabına giriyorsunuz. Ayıp yani. İllegal içerik yayınlamanın cezası 20 puandır ama bu seferlik affediyorum. Lütfen bir daha tekrarı olmasın. Bu tarz şeyleri çok paylaşmak istiyorsanız arkadaşa özel mesaj yoluyla linki verin.
2012 yılını referans göstermemin sebebi, uzun zamandır forumda olduğunuzu bildiğim için kurallara hakim olduğunuzu düşünmemdendir. Uzun süreden beri forumda bulunan kişiler kuralları es geçince, yeni üyeler uyarıldıkları zaman gelip bu üye bunu yaptı ben niye ceza alıyorum diye gerekçe gösterebiliyor. Zaten direkt ceza vermememin nedeni, herkesin hata yapabileceğini bildiğimdendir. Yoksa yukarıdaki yazıyı yazmakla uğraşmak yerine direkt cezayı verip geçebilirdim.2012 yılından beri forumun en büyük takipçisiyim. Bir anlık dalgınlığa geldi, uyaran arkadaşlar olunca sildim. Bu tarz şeyleri çok paylaşmak istemek derken neyi kastediyorsunuz anlamadım? Moderatör olunca üyelerin illegal şeyleri paylaşmaya kasti çalıştığını mı düşünüyorsunuz?
Bu tür bir konuya dalgınlıkla link paylaşımı olabilir. Olur böyle şeyler. Arkadaş şu filmi bulamıyorum diye konu açarken Google Filmler'de bulmamızı mı bekliyordunuz? Ben de o an herkese yardımcı olmanın verdiği dalgınlıkla paylaşmışım ve sonra sildim. Muhtemelen siz fark ettiğinizde düzenlenmişti ve ortada paylaşılmış bir torrent linkine ulaşamadınız. Bunun forum kurallarına bir aykırılığı yok. Ayrıca 20 puanı silmediğiniz için de teşekkür ediyorum
2012 yılını referans göstermemin sebebi, uzun zamandır forumda olduğunuzu bildiğim için kurallara hakim olduğunuzu düşünmemdendir. Uzun süreden beri forumda bulunan kişiler kuralları es geçince, yeni üyeler uyarıldıkları zaman gelip bu üye bunu yaptı ben niye ceza alıyorum diye gerekçe gösterebiliyor. Zaten direkt ceza vermememin nedeni, herkesin hata yapabileceğini bildiğimdendir. Yoksa yukarıdaki yazıyı yazmakla uğraşmak yerine direkt cezayı verip geçebilirdim.
Herkes hata yapabilir. Ancak işiniz görülsün mantığı yanlış bunu anlatmaya çalışıyorum. Eğer illegal bir link paylaşmak istiyorsanız, bunu özel mesaj yoluyla iletmeniz daha doğru bir tercih olacaktır. Yoksa sizin bilerek illegal bir şey paylaşmaya çalıştığınızı düşünmüyorum. Ayrıca şu moderatör olunca gibi lafları da geçelim lütfen. Bu forumda beni gerçekten tanıyan herkes, bir kere bile bana verilen yetkiyle üste çıkmaya çalıştığımı görmemiştir. Böyle bir şey yapmam zaten. Hepimiz insanız, orada yazan yönetici etiketinin benim nazarımda bir önemi yok yani.
Mesajlarınızın geçmişini görebiliyorum. İstersem torrent linkini paylaştığınız mesajı görebilirim. Sizin silmeniz veya düzeltmeniz benim görmeme engel değil. O mesajı baz alırsam, bir sakınca olmuş oluyor işte. Üye filmin bulunmasını isteyince, sizin "Telif haklarını zedeleyecek paylaşımlarda bulunmak kurallar gereği yasaktır. Bu yüzden filmi direkt olarak buradan paylaşamayız" demeniz gerekiyor. Sonrasında gerçekten yardımcı olmak istiyorsanız özelden indirme linkini görebilirsiniz zaten.
Kendi adıma hocalık haddime değil ama buraların cahiliyim diyelim ve gün içinde uygunsuz hatalı illegal vs şeyleri mesajların sol altındaki yerden rapolarım bildiğim konulara cevap veririm bilmediklerimi araştırır bir yanıt vermeye çalışırım gerisine karışmam saygılarla (=sevgilerleElbette. 2012 yılından beri bu forumda bulunan birisi olarak yeni üyelere örnek olmam gerekirdi. Sizin mesaj atmanızı da anlıyorum. Şu açıklamayı yaptınız, gördük ve eminiz ki ikimiz de gerçekten iyi niyetli ve bu foruma gönül vermiş kişileriz. Bunu şu an gösterdiniz. Evet yorum yerine özel mesajla yazmam gerektiğini sonradan fark ettim. Evet bugün biraz kuralları aştım. Ancak bu forumun en eski üyelerinden, ve üye olmadan önce de yıllardır forumu yakından takip eden biri olarak emin olun sizler kadar ben de kuralların sağlayıcısı olmaya devam edeceğim.
Ayrıca bu içten detaylı açıklama için de gerçekten mütmain oldum. Bu vesileyle de kötü bir tanışmanın iyi forum dostluğu getireceği inancıyla hayırlı akşamlar diliyorum ?
Ayrıca @AmbaSSadoR hocam da bugün iyi uyardı beni, vallahi zevk aldım kendisini de tebrik etmeden geçemeyeceğim
Hem teşekkür eder hemde rica ederimElbette. 2012 yılından beri bu forumda bulunan birisi olarak yeni üyelere örnek olmam gerekirdi. Sizin mesaj atmanızı da anlıyorum. Şu açıklamayı yaptınız, gördük ve eminiz ki ikimiz de gerçekten iyi niyetli ve bu foruma gönül vermiş kişileriz. Bunu şu an gösterdiniz. Evet yorum yerine özel mesajla yazmam gerektiğini sonradan fark ettim. Evet bugün biraz kuralları aştım. Ancak bu forumun en eski üyelerinden, ve üye olmadan önce de yıllardır forumu yakından takip eden biri olarak emin olun sizler kadar ben de kuralların sağlayıcısı olmaya devam edeceğim.
Ayrıca bu içten detaylı açıklama için de gerçekten mütmain oldum. Bu vesileyle de kötü bir tanışmanın iyi forum dostluğu getireceği inancıyla hayırlı akşamlar diliyorum ?
Ayrıca @AmbaSSadoR hocam da bugün iyi uyardı beni, vallahi zevk aldım kendisini de tebrik etmeden geçemeyeceğim