Bence de. Ahmet, Mehmet'le düşman, onun sitesini oraya yazıyor, ziyaretçi kaybediyor. Bu da AdSense gelirlerinin düşmesi demek oluyor.Merhabalar
Böyle bir kategoriye gerek olduğunu düşünmüyorum. Kategori de sürekli başka siteleri karalamak adına konu açılıyor bence gereksiz bir kategori.
Ondan ziyade forum başka siteleri kötüleme yeri gibi duruyor. Forumun imajı açısından sıkıntılı bir durum.Bence de. Ahmet, Mehmet'le düşman, onun sitesini oraya yazıyor, ziyaretçi kaybediyor. Bu da AdSense gelirlerinin düşmesi demek oluyor.
Aslında yasal olarakta bu yapılan bir suç aslında, kapatılabilir bence de.Merhabalar
Böyle bir kategoriye gerek olduğunu düşünmüyorum. Kategori de sürekli başka siteleri karalamak adına konu açılıyor bence gereksiz bir kategori.
Yasal olarak suç değil de tadında olduğu sürece eleştiri yapılabilir ancak forumun yeri bu olmamalı.Aslında yasal olarakta bu yapılan bir suç aslında, kapatılabilir bence de.
Firmaları kötü göstermek bir suçtur, gerekli durumlarda firma bunu yapan kişileri veya kurumları dava edebilir.Yasal olarak suç değil de tadında olduğu sürece eleştiri yapılabilir ancak forumun yeri bu olmamalı.
Doğru söylüyorsunuz o kısmını düşünmedim ancak eleştiri için bir problem olduğunu sanmıyorum da genel de bu forumda açılan konular hep kötüleme taraflı oluyor.Firmayı kötü göstermek bir suçtur, gerekli durumlarda firma bunu yapan kişileri veya kurumları dava edebilir.
Firma??Firmaları kötü göstermek bir suçtur, gerekli durumlarda firma bunu yapan kişileri veya kurumları dava edebilir.
Txxxxxx, bilmem ne vb bildiğim kadarıyla anonim şirketi olarak geçiyor anlayacağın firma.Firma??
Herhangi bir ürünün yada site vb. üreticisi firmayı kötülemek olarak sayılacağı için bu durumun tabi ki bir cezası vardır, o yapımcının ekmek teknesine zarar veriyorsun sonuçta.Firma??
Anladım.Txxxxxx, bilmem ne vb bildiğim kadarıyla anonim şirketi olarak geçiyor anlayacağın firma.
Kısacası şirketler direkt firma yerine geçiyor.Anladım.
Büyük ihtimalle madde 28 den dolayıdır. O madde gelmeden önce çok aktifti.Önceden "Nefret Ettiğiniz Siteler" bölümü daha aktifti, şimdilerde kullanımı epeyce düştü.
Bölüm açıklamasında "Bir kere girdikten sonra arkanızı dönüp kaçtığınız internet siteler." yazmakta ancak yapılan yorumlar çoğunlukla bu bağlamda olmamıştır ve doğal olarak konularda gereğinden fazla tartışma söz konusu olmuştur.
Konu dışında da bence başka forumlar hakkında konu açılmamaya izin verilmemeli. Düzgün eleştiren bir konu görmedim hepsi kötüleme.Yani evet bazıları başka siteleri kötüleyip duruyor. Bu forum başka forumları kötüleme yeri değil doğru.
Bence kalkmamalı çünkü bir satıcı yada alışveriş sitesiyse Forumda görüp satın almamaya karar veririz dolandırıcılığı engellemek için kullanılır yani :/
Görmemişim.![]()
Güvenli Alışveriş
İnternet dolandırıcılıklarından kendinizi korumanın yolları.forum.shiftdelete.net