• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Nefes'e korsandan saygı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Nefes'in korsanı çıkmıyor

071120090841265465509_2.jpg

Vizyona girmesinin üzerinden üç hafta geçti ama korsan VCD ve DVD’leri çıkmadı.

Yaklaşık 2 milyon kişinin izlediği ve dünyanın en önemli sinema sitesi imdb.com’da savaş-macera kategorisinde birinci sıraya kadar yükselen filmin korsanının olmaması hakkında çeşitli yorumlar yapılıyor. Hürriyet'in haberine göre korsancıların bu kararı almalarında filmden elde edilecek gelirin bir bölümünün Türk Silahlı Kuvvetlere gideceğini öğrenmelerinin payı var. Bir korsan film satıcısı, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Türk Silahlı Kuvvetleri’ne olan sevgi ve saygımızdan dolayı, Türk halkının bu filmi özellikle sinemalarda izlemesini istiyoruz. Böyle bir kararı genel olarak aldık. Kimse ‘Nefes: Vatan Sağolsun’ filminin VCD ve DVD’sini yapmıyor, yapmak istemiyor. Bu karara uymayan insanları ise önce biz engelliyoruz.”

KAYNAK

Benimde Dikkatimi çekti hiç bi torrent sitesinde verilmedi Bende verilse bile indirmemeyi düşünüyorum Sinemaya gidicem en yakın zamanda...

Mustafa Kemal belgeseli içinde aynı şeyi söyleyip paranın tatlı yüzüne sırt çevirememişlerdi!

Korsan dediğin adam böyle olacak işte !

Way be Korsancılara bak ne namuslu adamlarmış Alkışlar korsancılara(!)

Rahat olun, çıkarırlar bu filmin korsanınıda!

filmin yeni dvd'si cikmadi bu kalitede korsani yok .Ama sinema cekimi olarak internette .İndirsinler sinema bileti ve dvd film fiyatlarini insanlar korsan almasin .Sürümden kazanma yok bizim millette az satalım başımız ağrımasın .Bir kişiye 3 kişinin alacağı fiyattan satalım o çeksin aradaki farkı. Mantık bu..

dvd fiyatını indirsinler de baksınlar millet korsan alıyormu. kimse keyfinden korsan almıyo kardeşim.. millet aç aç..

Namuslu Korsan :) Bu Dahada Komik

Ben Sinemada İzleyecektim Ama Bi kaç Sinema Sitesinde Yorumları Görünce Vazgeçtim Gitmeyi

Çıkmaz olur mu korsanı tabii ki de çıkacak.Bazıları çıkarmayabilir.Ancak birkaç kişi çıkardıktan sonra yaygınlaşınca onlarda mecbur kalacaktır.

valla ben de Orijinal DVD sini alıcam bu filmin.Çünkü geliri TSK ve Mahmetçik Vakfı arasında paylaştırılıyor.Dandik bi hollywood filmi değil ki bu. :)

Bırakın bu ayakları...
Yakında çıkar.

Vallahi ben dvd falan hiç uğraşamam, 1 aydan kısa bir zamanda çıkar torrentleri zaten.

Üstad Necip Fazıl'ın eserleri de Büyük Doğu yayınlarından çıkarken bir tane bile korsan basılmamıştır. !!

ne onurlu insanlarmış gözlerimiz yaşardı !

Nefes Korsan'a Yenik düştü bir çok torrent ve upload sitesinde...

varsa bile sinema çekimidir kendileri dvd sini çıkarmadığı sürece korsanıda çıkmayacaktır

arena-tr yayından kaldırdı ve vermeyeekmiş :)

çıktı bile şimdi benim elimde var bi internet sitesine üyeyim ordan geldi rapidden indirebiliyorsun 4 part isteyene verebilirim ben seyretmiyecem kota malum...

TS Xvid dolaşıyor ortalıkta. :)
Ama o kalitede seyredilmez. Hiç seyretme daha güzel.

korsancılar çıkarmıyacakmış git işine be yaa millet ekmek alacak parayı bulamıyo ben bekliyorum şahsen nete düşmesini,madem türk insanını düşünüyorlar herkesin dediği gibi sinema ve dvd sinin fiyatlarını düşürsünler ben onu bunu bilmem allah bu korsancıların yar ve yardımcısı olsun allah razı olsun bunlardan yoksam ne müzik ne film ne oyun sahibi olabilirdik :D

bende bizzat kendim ve şahsen sinemada izledim. iyi yapmışım :)

Herkese tavsiye ederim. Askerlik günlerim aklıma geldi. Çok duygulu anlar yaşadım.. Güzel bri yapım. Emeği geçenlere teşekkürler..