Need for Speed: Shift Çoklu Oyuncu Rehberi

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Online arenada yarış kazanmak artık sorun olmaktan çıkacak. Ufak ipuçları ile başarıya gidecek yolu gösteriyoruz. Haydi asılın gaz pedalın!

EA'nin geliştirdiği ve son yıllarda düşüş yaşayan Need for Speed serisi, bu yıl adına yaraşır şekilde gaza yüklenerek, müdavimlerini sevindirdi. Özellikle PC platformunda büyük beğeni toplayan yapımı, inceleyip 10 üzerinden 8.9 puan vermiştik. Bu kez Need for Speed: Shift'i çoklu oyuncu açısından değerlendirip, hem yapıma alışmamış olanlara, hem de müsabakalarda beklediği sonucu alamayanlara küçük bir rehber niteliğindeki bu yazıyı kaleme aldık. Doğru modifiye ve araç tercihleriyle, adınızı bir numaraya yazdırmanız hiç de zor değil.

11256738085.jpg

Evvela bir süre yapay zekaya karşı mücadele edip, para kazanmanız gerekiyor. Bu yüzden oyundaki ilk yarışınız çok önemli. Zira birinci müsabakanızdan sonra sürüşünüze göre Driving Assist'leriniz belirleniyor. Bunun anlamı şu, eğer sıkı bir simülasyon oyuncusu değilseniz, otomobili sürmekte çok zorlanmanız muhtemel. Hatta karşılaşacağınız ilk virajda kendinizi kum pistinde bulabilirsiniz. Bu yüzden Driving Assist'ler sayesinde, yapay zeka sizin adınıza virajlara yaklaşırken hız kesiyor ve ayrıca manevralarınızı da dengeliyor.

:: Online ortamda Need for Speed: Shift oynuyor musunuz? Oynuyorsanız, yaşadığınız problemler neler?
Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

By_ÇaKaL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu oyun bu kadar güzelmi yaa?
ben son 3 oyundan sonra NFS'den umudu kesmiştim artık.
yüzüne bile bakmadım bunun.

ByKaMiKaZe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
20
bende pek sevmedim Shift i DIRT2 daha fazla keyif veriyor

lovemeorhateme

Asistan
Reaksiyon puanı
2
oy na ya mı yo rum kahretsin :D makine kaldırmadı bu oyunu ya play game e kadar geliyorum oraya kadar hersey cok güzel.ama sonrasında bitmeyen bi karanlık :D:D

lovemeorhateme

Asistan
Reaksiyon puanı
2
eyvallah bro dedigin gibi uyumluluk ayarı 95e ayarlı imis.cok makbule gecti ;)